Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.209
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Pokaži svojo notranjo lepoto z Liu Jo

To je italijanska modna znamka, ki sta jo v 90. letih ustanovila brata Marchi na idiličnem otoku Capri. Liu Jo kolekcije vedno znova presenetijo s svojo stilsko dovršenostjo in neprekosljivo italijansko eleganco.

Liu Jo se osredotoča predvsem na ženske in dekleta, ki želijo v ospredje postaviti svojo osebnost in karizmo. Prav vsi modeli so oblikovani z veliko smisla za izčiščeno estetiko, ki poudari bistvo tistega, ki ga nosi. Pri Liu Jo ne boste našli kričečih vzorcev in bogatih okraskov, linije so preproste, dovršene in se bodo s tabo preprosto zlile v eno.

Iz Liu Jo spetne trgovine v tvojo omaro

Lui Jo bo poskrbel za tvoj stajling od glave do pet. Izbiraš lahko med klasičnimi modeli gležnarjev, ki jih lahko nosiš v službo in po opravkih, za bolj svečane priložnosti pa si privošči elegantne lakaste škornje s petkami. V modo se vračajo bulerji z debelim podplatom, ki jih lahko kombiniraš s krili ali krajšimi hlačami in s tem poudariš svojo drznost. Za ljubitelje klasike so tukaj vedno aktualni salonarji, za tiste, ki prisegate na športno eleganco pa bogata izbira športnih copatov v bolj živahnih tonih.

Dobro premišljene modele iz kolekcije lahko brez skrbi kombiniraš med sabo in vedno boš izgledala kot da prihajaš iz profesionalnega stajlinga. Mladosten jeans, klasična bluza iz viskoze in večni blazer, in že si pripravljena na sproščen sprehod po mestu.

Od večne elegance do mladostne razigranosti

Si tudi ti med tistimi, ki vsako jutro zbegano stojijo pred omaro in ne vedo, kako kombinirati med sabo oblačila, da boš izgledala urejeno in elegantno, a hkrati brezskrbno in igrivo? Z Liu Jo teh težav ne bo več, saj je zaradi enotne rdeče niti, ki veje skozi celotno kolekcijo, kose enostavno kombinirati in boš vedno izgledala kot iz škatlice. Posebno pozornost namenjajo modnim dodatkom kot so rute, šali, torbice in rokavice, s katerimi podariš svoj prefinjen okus.