Krila

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 4.967

Široka kolekcija kril vseh dolžin

Zalando predstavlja raznovrstno ponudbo kril, ki so najljubši kos oblačila marsikatere ženske. Krila so priljubljena predvsem zaradi elegantnega pridiha, ki ga pričarajo tvojemu videzu. Prav tako dodajo mehkobo in so prijetna za nošenje.

Prebrskaj Zalandovo široko kolekcijo, ki vsebuje krila najrazličnejših cenovnih razredov, od poznanih in novih znamk pa vse do luksuznih brandov. Odkrij model, v katerem boš pripravljena na večerno zabavo in ga boš kombinirala z oprijeto bluzo.

Zagotovo si že opazila, da je to kos garderobe, ki je najbolj univerzalen in se poda skoraj na vse. Sodobna ženska ga kombinira celo s supergami in športno majico. V takšni opravi greš lahko tudi na sprehod ali na nekoliko športnejši izlet.

Zalando predstavlja krila za vse priložnosti

Zalando ti sedaj predstavlja veliko kolekcijo kril za prav vse priložnosti. Poišči si sproščen kroj z rožami ali v enobarvnem vzorcu, ki je daljše dolžine, do kolen ali pa kratek oziroma do sredine meč. Izbira je tvoja.

Izberi si dolgo krilo iz denima in ga kombiniraj z elegantnim puloverjem in odprtimi sandali brez pete. Mladostnega in sproščenega videza se tako lahko sprehajaš po ulici, greš na večerno druženje s prijateljicami ali na kavo v mesto.

Tudi dolgo krilo iz viskoze v cvetličnem vzorcu je zelo priljubljeno, če iščeš določeno vrsto materiala, pa boš navdušena nad raznovrstno ponudbo kril tudi iz jeansa, volne in satena. Morda pa imaš raje bombaž ali jersey?

Najbolj ženstveni kos tvoje omare

Da je krilo najbolj ženstveni kos tvoje omare poleg čevljev s peto, priznava marsikatera ženska. Tako lahko v Zalandovi ponudbi poiščeš tudi plisirano krilo iz poliestra z elastičnim pasom, na katerega lahko oblečeš svetlo bluzico.

Če ti je bolj všeč sproščen videz, si obvezno poglej kolekcijo krill A-kroja, prav tako pa ovite modele, ki ustvarijo popolno podobo za sprehod po plaži. Ne omejuj se, saj lahko ta kos kombiniraš na različne načine in tako spreminjaš športnost v eleganco.

Bodi pogumna in dodaj malo živalskih potiskov ali pa izberi krilo, v katerem boš v stilu s satenom. Morda pa iščeš ozkega in oprijetega za službeno zabavo, v katerem boš požela obilo pozornosti. Izbira je tvoja, Zalando pa poskrbi za enostavno in hitro dostavo na dom.