Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 3.207

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Pepe Jeans, pridih londonske ulične mode

Znamka Pepe Jeans je bila ustanovljena leta 1973 v Londonu, v kultnem predelu Portobello Road. Tu so svoj dom našle številne subkulture, umetniki in žurerji. Predel je še danes poznan širom po svetu po številnih trgovinicah in stojnicah ter po sproščenem boemskem vzdušju iz katerega je znamka tudi črpala navdih pri oblikovanju. Znamko so zasnovali trije bratje, ki so sprva izdelke Pepe Jeans ponujali na stojnici tamkajšnji stojnici.

Iz Anglije se je znamka na začetku 80. let prejšnejga stoletja hitro razširila po Evropi in širše ter osvojila ljubitelje sproščene mode. Pepe Jeans je danes sinonim za džins hlače in casual oblačila s pridihom londonske ulične mode. Ponuja sveže, odštekane in sproščene kose, ki govorijo že sami zase, hkrati pa jih je enostavno kombinirati.

Si tudi ti predstavnik Pepe Jeans generacije? Najboljši promotorji znamke so številni mladi širom po svetu, ki so zvesti znamki in svojemu lastnemu stilu.

Naša spletna trgovina ponuja več kot 1200 izdelkov Pepe Jeans

London še nikoli ni bil tako blizu kot je sedaj. Že z nekaj kliki ti naša spletna trgovina ponuja Pepe Jeans izdelke zanjo, zanj in za otroke, za vse letne čase. Spremljaj nas, saj ponudbo nenehno dopolnjujemo, pogosto so na voljo tudi kosi po znižanih cenah.

Če iščeš kulske hlače iz džinsa, pa si sploh na pravem mestu. Pepe Jeans je mojster za oprijete kavbojke, veliko pa je tudi drugih modelov. Če še nimaš, je skrajni čas, da si omisliš kavbojke s širokimi hlačnicami. Super izgledajo tudi če jih nosiš zavihane.

Copati Pepe Jeans za pristna ulična doživetja

Pri znamki Pepe Jeans posebno omembo zasluži njihova obutev. Copati Pepe Jeans so narejeno z mislijo na dolga pohajanja po mestu, urbane vragolije in doživetja, ki še dolgo ne gredo iz spomina. In za vse to, je poleg prepoznavnega stila ključno udobje.

Copati Pepe Jeans so udobni, trpežni in moderni. Sledijo londonskemu uličnemu stilu in odlično pašejo k Pepe Jeans kavbojkam. Pravi hit so beli športni copati z ravnim podplatom.