Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 582
28cal
28cal
28cal·

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Timberland je čevelj za vse, ki se ne zadovoljijo z povprečjem

Na kaj pomisliš, ko zagledaš znamko Timberland? Na njihov znameniti rumeni zimski škorenj, kajne? To je čevelj, s katerim so pri Timberlandu zasloveli po celem svetu, postal je tako velika prodajna uspešnica, da so njegovo izdelavo in dizajn pri Timberlandu zaščitili in ga lahko uporabljajo le oni. Z enakim dovršenim pristopom se Timberland izkaže tudi pri drugih modelih čevljev, ki te čakajo na Zalandu.

V Timberland spletni trgovni škornji za najtežje razmere

Timberlandovi škornji so bili v prvi vrsti namenjeni ljudem, ki so potrebovali nepremočljive in zelo trpežne škornje za delo v težkih razmerah, pa naj je bilo zunaj sonce ali sneg. Pri Timberlandu so vse kvalitete škornja z gumijastim podplatom in nepremočljivim usnjem, ki je za piko na i na notranji strani še oblazinjeno in toplo, prenesli še na svoje druge prodajne uspešnice.

Zdaj lahko na Timberlandovi spletni trgovini najdeš superge v podobnem rumenem dizajnu, ki ti še vedno nudijo veliko zaščito pred mrazom in vodo, a so precej bolj športnega izgleda in primerni tudi za pomlad in poletje.

Za ženske tudi klasični gležnarji, v otroškem oddelku pa oblačila

Čevlji Timberland pa še zdaleč niso popularni le pri moških, tudi za ženske je na Zalandu na voljo velika izbira ženskih modelov, od visokih gležnarjev do elegantnih klasičnih gležnarjev s peto, ki so izboljšani z debelim podplatom in prilagojeni za dolge ure na nogah. Seveda ti Timberland v svoji spletni trgovini na Zalandu ponuja tudi rumene gležnarje v ženski izvedbi, pa elegantne gležnarje z visoko peto in tudi klasične škornje do kolen, narejene iz kombinacije brušenega usnja, naravnega usnja in sintetike.

Je Timberland znamka za celo družino? Seveda! Tako kot se ti navdušuješ nad novimi čevlji, bodo otroci navdušeni nad otroškimi oblačili, od prepoznavnih puloverjev do najdebelejših zimskih bund. Za vsakega nekaj, vsem izdelkom Timberland na Zalandu pa je skupno, da so odraz najvišje kvalitete in narejeni iz najboljših materialov, kar od te ameriške znamke tudi pričakujemo.