Ženske kavbojke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 6.028
dorabarker
dorabarker
dorabarker·

Naše najljubše barve ženskih kavbojk

Ženske kavbojke za vsako priložnost

Kavbojke so kultno oblačilo, ki ima bogato zgodovino in tradicijo. Nekoč so jih uporabljali kot delovne obleke, danes pa jih je na tisoče vrst za tisoče priložnosti. Od tistih bolj ekskluzivnih priložnosti do tistih za vsak dan. Poglej si, katere modele ti ponujamo pri Zalandu, in najdi svoje nove najljubše kavbojke po super ugodni ceni. Zavedamo se, da so dobre kavbojke vredne svoje teže v zlatu, zato ti ponujamo samo najboljše kavbojke priznanih proizvajalcev.

Ženske kavbojke spadajo med osnovna oblačila vsake sodobne ženske. So odličen del garderobe, ki ga je mogoče kombinirati z vsakim zgornjim delom in vsemi čevlji. Lahko jih oblečemo kamorkoli. Nikoli niso iz mode, kar pomeni, da jih lahko nosimo vse življenje.

Katere sloge ženskih kavbojk najdeš pri Zalandu?

Ponujamo ti kavbojke za različne priložnosti in letne čase. Pri nas lahko najdeš vse od kratkih kavbojk do zelo dolgih. Ženske kavbojke so tako raznovrstne kot ženske same. Izjemno priljubljene so oprijete skinny kavbojke, ki pokažejo pravo obliko tvojih nog in ti pomagajo, da si vedno videti privlačno. Manj se tvojih nog oprimejo slim kavbojke, ki so zato udobnejše. Oba sloga lahko kombiniraš z različnimi čevlji in zgornjimi deli, kar pomeni, da so primerne za igro in tudi za delo. In še nasvet, če si želiš, da bi bila videti vitkejša, se odloči za temno barvo kavbojk.

Udobnejše so ravne kavbojke. Izbiraš lahko med bolj modnimi ali bolj klasičnimi. Modni model ti omogoča, da izstopaš, medtem ko je klasični bolj poenostavljen. Udobne elastične kavbojke so odlično oblačilo za vsak dan, nosiš pa jih lahko tudi s krili in oblekami. Seveda so na voljo tudi drugi slogi, kot so kavbojke na korenček ali trapez kavbojke.

Pri Zalandu se zavedamo pomena čistega okolja, zato ti tvoje najljubše kavbojke ponujamo tudi iz trajnostnih materialov. Znamka bombaža Better Cotton podpira bolj trajnostno pridelavo tega materiala in izdelki te znamke vsebujejo vsaj 50 odstotkov takega bombaža. Oznaka dveh listov je na kavbojkah, ki so izdelane vsaj iz 50 odstotkov ekoloških materialov, ki so bili pridelani brez uporabe gnojil in sintetičnih sredstev ter z manjšo porabo vode. Kavbojke, ki so trajnostne, so posebej označene in jih takoj opaziš že ob hitrem pregledu naše ponudbe.

Kako izbrati primerno velikost ženskih kavbojk?

Težko je določiti, kako dolge kavbojke kupiti, vendar imamo zate nekaj nasvetov, ki so uporabni ne glede na to, kakšna je tvoja oblika nog. Nasveti se navezujejo tudi na primerne čevlje. Obrezane kavbojke morajo običajno segati centimeter ali dva nad gležnji. Zraven nosi čevlje s peto, da bodo gležnji lepo vidni. Kavbojke do gležnjev segajo tik do gležnjev ali malo čez. Primerne so za skoraj vse tipe čevljev. Kavbojke normalne dolžine segajo do polovice dolžine med gležnji in tlemi. Nosi jih, če želiš, da kavbojke pokrivajo del tvojih čevljev. Visoke kavbojke so kot nalašč za visoke ženske ter ženske, ki si s pomočjo kavbojk in visokih petk želijo navidezno podaljšati noge.

Izbiraš lahko tudi višino pasu. Ta izraža razdaljo od sredine mednožnega šiva do vrha pasu. Pomembna je, ker določa, kje in kako hlače sedijo na telesu. Lahko izbiraš med nizkim, normalnim ali visokim pasom, odvisno od tega, ali želiš hlače nositi na boku ali pasu.

Ne pozabi, najboljše ženski kavbojke so tiste, v katerih želiš biti ves čas. Nosiš jih lahko znova in znova in z vsako uporabo se samo še izboljšujejo. Če te zanima nakup novih kavbojk, ne pozabi, da trendi prihajajo in odhajajo, klasika kavbojk pa je za vedno. Najdi svoj par kavbojk, ki ti pristaja, in postal bo tvoj najljubši kos oblačila.