Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 2.758
nathalia_k
nathalia_k
nathalia_k·

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Nosi Levi's, bodi del legende

Znamke Levi's ti gotovo ni treba posebej predstavljati, saj je ena najbolj prepoznavnih imen v sodobni modi. Si vedel, da so prve leviske nastale že v 19. stoletju za zlatokope v severni Ameriki? Levi Strauss, idejni praded najbolj priljubljenega oblačila na svetu , jih je ustvaril za trdo delo med zlato mrzlico. Legendarne zakovice so bile dodane z namenom, da se zlatokopom ne bi trgali žepi, kamor so shranjevali svoje pripomočke. Dvojni šivi so zagotavljali trpežnost in obstojnost v težkih delovnih razmerah.

Danes so kavbojke, ki so svoje slovensko ime dobile po kavbojskih filmih iz 50.let, v katerih so jih nosili glavni junaki, najbolj univerzalno in priljubljeno oblačilo na svetu, Levi's pa sinonim za oblačila iz jeansa. A Levi's je veliko več kot to. Pod ikoničnim imenom nastajajo kolekcije oblačil, ki navdušujejo s svojim preprostim dovršenim dizajnom in praktičnostjo, ki pristojijo prav vsem generacijam.

Levi's spletna trgovina za vsak okus in priložnost

Ne veš, kjer bi začel? Za osnovo najprej izberi model kavbojk, ki usteza tvoji postavi. Pravilno izbrane kavbojke ti bodo zvesto služile tako v prostem času, kot v službi ali na večerni zabavi, saj so vsestranske. Za v pisarno jih kombiniraj z belo bluzo ali pisano tuniko, ko se odpravljaš na popoldansko druženje s prijatelji izberi vedno aktualno majico in udobno jopico. V Levi's kolekciji lahko izbiraš med številnimi trendovskimi in klasičnimi kosi, ki bodo tvojemu stajlingu dali pečat večne športne elegance.

Levi's niso samo kavbojke

Levi's veliko pozornost namenja izčiščenemu dizajnu, kvalitetnim materialom in praktičnosti svojih oblačil. Želiš biti v koraku z modo, a ne na račun obremenjevanja okolja? Pobrskaj med ponudbo, ki nosi oznako trajnostno, kar zagotavlja materiale oziroma izdelavo na trajnosten način.

Tudi najmlajši se bodo dobro počutili v Levi's kolekciji, ki je namenjena prav njim. Mladostni, a hkrati brezčasni modeli bodo navdušili tako mlade kot tudi vse, ki prisegajo na Levi's že več desetletij.