Moške ukrojene obleke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 2.469

Poskrbi za vse formalne priložnosti z moškimi ukrojenimi oblekami

Obleka brez dvoma naredi človeka. Za vsakodnevne priložnosti si še lahko kdaj privoščiš, da namesto kavbojk oblečeš trenirko ali športni pulover, pri najbolj elegantnih priložnostih pa dileme ni. Takrat moraš biti kot iz škatlice, zato pa potrebuješ prave moške ukrojene obleke. Na oddelku spletne trgovine z oblekami boš našel vse, kar za svečano priložnost potrebuješ, od metuljčka do srajce in suknjiča.

Obleke za svečane priložnosti od glave do pet

Oddelek moških ukrojenih oblek na Zalandu ponuja precej več, kot razkriva ime. V njem se namreč skrivajo tudi srajce, kravate, metuljčki, okrasni robci in vsi ostali modni dodatki, ki bi si jih k popolni opravi želel dodati.

Pri načrtovanju svojega videza lahko začneš pri suknjiču. Tvidasti suknjič je klasična izbira, takšni iz mešanice poliestra in viskoze se bodo tvojemu telesu zelo prilegali elegantno, hkrati pa se obleke iz umetnih materialov ne zmečkajo tako hitro. Bodi pozoren, če kupuješ tako obleko za poletne dni, saj v njej koža ne diha najbolje in se lahko zgodi, da se boš prekomerno potil.

Moški ukrojeni suknjiči iz bombaža za vrhunsko udobje

Bombažni suknjič v kombinaciji z bombažno srajco je odlična ideja. V njem se boš počutil izvrstno, saj je bombaž koži najbolj prijazen material, pa tudi pri videzu prav nič ne zaostaja. Na oddelku z ukrojenimi oblekami lahko izbereš cele komplete oblek, lahko pa si tudi sam dodaš hlače k suknjiču in poskrbiš za svojo kombinacijo, ki odraža tvoj modni stil. Ozke hlače na rob so vedno dobra izbira, ne glede na tvojo starost.

Pri dodatkih poslušaj svoje srce. Če imaš rad kravate, potem brez dvoma posezi po njih, lahko jih nadomestiš tudi z metuljčkom, ki je spet zelo priljubljen. Če pa kravate ne nosiš prav rad, potem na poroko raje odidi brez in za eleganco poskrbi denimo z okrasnim robcem v prsnem žepu suknjiča.