Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 718
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Geox - čevlji, ki dihajo

Geox je italjianska blagovna znamka čevljev, ki jo je leta 1995 ustanovil Mario Polegato. Ime je domislena sestavljanka besede geo, ki v grščini pomeni Zemlja in črke X, ki simbolizira tehnologijo. Prav tehnologija je rdeča nit znamke Geox, saj nenehno vlagajo v inovacije, v njihovi raziskovalni ekipi so inženirji, kemiki in fiziki, sodelujejo pa tudi z univerzami.

Poudarek na tehnologiji in nenehnem razvoju omogoča, da so čevlji Geox to, kar obljubljajo. To je obutev skrbno narejena iz visoko kakovostnih materialov, ki dihajo in so obenem vodoodporni.

Čevlji Geox za vse generacije - da bodo noge vedno suhe

Geox združuje urbani modni stil z visoko tehnologijo in tako ustvarja unikatno obutev, ki je prepoznavna in obenem zagotavlja, da so tvoje noge vedno suhe in zato zdrave. Najdeš lahko vse od sproščenih parov pa do elegantnih čevljev, ki jih lahko nosih na pomembne službene sestanke, ko je treba biti urejen. Izbiraš lahko med elegantnimi gležnarji, ki jih lahko nosiš tako k hlačam ali krilu, večno modernimi salonarji in bolj sporščenimi balerinkami, ki ti polepšajo toplejše dni v letu. Kaj pa škornji? Seveda, imamo nizke z dodatkom umetnega krzna, ki tvoj outfit naredi bolj nagajiv, visoke za zimske dni, za posebne priložnosti pa take z zares visoko peto - si upaš?

Trendovske škornje najdejo tudi moški, ki so radi lepo oblečeni, obenem pa skrbijo za zdravje svojih stopal. Loaferke so primerne za toplejše dni, za špotne podvige pa lahko izbereš superge, ki s svojimi zemeljskimi toni niso vpadnjive in jih lahko obuješ skoraj kamorkjoli in ti je pri tem udobno.

Pisanih čevljev Geox se bodo razveselili tudi otroci. Še posebej tistih, ki so porisani z njihovimi najljubšimi filmskimi in risanimi junaki.

Spletna trgovina Geox na Zalandu je zakladnica idej

Če smo te navdušili in si želiš čisto svoj par čevljev Geox, ti res ni treba daleč. Na Zalandu smo vedno v koraku s časom, zato te pri nas čakajo zadnji modeli, izbiraš lahko med široko kolekcijo za ženske, moške in otroke.

Sprehodi se sproščeno v svojih čevljih Geox in začuti, kaj pomeni nositi kakovostno obutev. Naj noge ostanejo suhe in zračne, tudi v dežju.