Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.543
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Vstopite v svet pustolovščin z The North face

Znamka The North face z več kot 50-letno tradicijo že vrsto let opremlja pustolovce po celem svetu. S svojim prepoznavnim slogom, vrhunskimi materiali in domišljenimi modeli nudi vse, kar potrebuješ za tvoje najljubše aktivnosti na prostem.

Rad vikende preživljaš v naravi in kampiraš na prostem? Izkoristiš vsako prosto popoldne za sprehode po gozdu? Ali pa obožuješ pogled na sončni vzhod z gora? Za vse to potrebuješ pravo opremo, ki jo najdeš pri The North Face.

The North Face spletna trgovina za vse razmere in vse okuse

Vedno bolj pogosto pa lahko The North Face srečate tudi v mestnem okolju. Visokokakovstni, inovativni materiali in domišljeni modeli so prepričali številne ljubitelje ulične mode, ki z izbranimi kosi poudarijo svoj športno avanturističen slog.

Kdo ne pozna klasične The North face puhovke, ki je še vedno prva izbira na mrzel zimski dan? Zdaj lahko izbirate med pisano paleto barv, od drznih rumenih in roza, ki se podajo na mestne ulice, do bolj umirjenih zemeljskih tonov, ki so pisane na kožo ljubiteljem narave.

Prebudi avanturista v sebi

The North Face te bo opremil od nog do glave. Bogata izbira udobnih športnih copat bo zadovoljila vse okuse in želje. Trenirke, funkcijske hlače in pajkice bodo popestrili tvojo športno opremo, v njih pa se boš počutil kot pravi pustolovec, ki odkiva neznano. Majice, puloverji in kapucarji bodo dopolnili tvoj sproščeni stajling, v katerem boš lahko zadihal s polnimi pljuči. Ne pozabimo še na različne praktične dodatke, od bidonov, torb, nahrbtnikov, ki jih potrebuje vsak športni navdušenec.

Si že slišal rek, da slabo vreme ne obstaja, obstajajo samo slaba oblačila? Z The North Face ti ne bo več treba spremljati vremenske napovedi, saj boš dobro opremeljen ne glede na vremenske razmere. Uživaj v pustolovščini in prepusti The North Face, da poskrbi za ostalo.