Katalog

Najbolj priljubljeni filtri

Dune London je mestna moda na dosegu roke

Dune London je britanska modna znamka, ki jo je leta 1992 ustanovil Daniel Rubin na znameniti ulici Oxford. Daniel je potomec več generacij čevljarjev, zato ni nič nenavadnega, da je v tem poslu ostal. Z željo po ustanovitvi znamke, ki ponuja luksuzno obutev in dodatke po ugodnih cenah, se je rodil Dune London. Pri izdelavi vsakega čevlja sledijo svojemu motu, da ti ponudijo ravno pravšnji čevelj za dano priložnost. Kot že samo ime pove, ustanovitelj obožuje London, kar se vidi pri oblikovanju izdelkov. Vse njihove kreacije močno zaznamuje živahna, raznolika in kreativna energija britanske prestolnice. Danes je Dune razširjen po celem svetu in tudi tebi na dosegu rok.

Modni izdelki Dune ti polepšajo vsak dan

Si želiš par čevljev, ki ti bo v navdih vsak dan? Potrebuješ poletne sandale ali mogoče škornje s peto? Pri Dune London ti ponujajo veliko izbiro obutve in dodatkov, ki ti polepšajo vsak dan. Pri izdelavi izdelkov so zapriseženi kakovosti. Vsak njihov artikel gre skozi množico tehničnih pregledov, ki zagotavljajo, da je končni proizvod le najvišje kakovosti. S svojim londonskim pridihom so namenjeni vsakdanji uporabi. Odlično udobje poskrbi, da jih lahko nosiš ves dan. Njihovi dizajni ti omogočajo, da z londonskim pridihom izstopaš iz množice. Poudarijo tvoj edinstven karakter in tvoj izjemen okus za modo. V svojih kreacijah se Dune zgleduje po najnovejših modnih trendih, a hkrati ne pusti, da jih zaznamujejo. Njihovi izdelki ti tako ponujajo izdelek, ki je hkrati v stilu najnovejših smernic in stremi k vsakdanjosti in brezčasnosti.

Velika izbira izdelkov Dune na Zalandu

Še vedno ne veš, če je Dune London prava izbira zate? Potem preveri pestro ponudbo izdelkov na Zalandu. Ponujamo ti široko izbiro čevljev, vse od sandalov do zimskih škornjev. Izbiraš lahko med modnimi dodatki za moške in ženske, kot so torbice, pasovi, klobuki in še marsikaj. Našo ponudbo stalno dopolnjujemo, zato le obišči našo spletno trgovino in si izberi izdelek, ki ti najbolj odgovarja.