Katalog

Najbolj priljubljeni filtri

Dune London - pozdrav iz modne prestolnice

Britanska znamka Dune s sedežem v metropolitanskem Londonu ponuja svežo trendovsko modo: obutev in dodatke za samozavestne ženske vseh generacij. Že od začetka znamka sledi svoji viziji, ki je veljavna še danes: ustvarjati moderno in cenovno dostopno modo.

Leta 1992 jo je na sloviti londonski ulici Oxford Street ustanovil Daniel Rubin, z namenom dizajnirati popoln par čevljev za Dune žensko. Navdih in vodilo pri oblikovanju črpajo iz raznolikosti in v živahnem utripu mesta, iz katerega izhajajo. Znamka je že zdavnaj prerasla lokalne okvirje, saj ima več kot tristo petdeset trgovin po vsem svetu.

Pri znamki izstopa pozornost, ki jo namenjajo detajlom, kar je vidno na prav vsakem kosu te znamke. Tako je vsak par čevljev v proizvodnem procesu podvržen več kot stodvajsetim tehnološkim korakom. Dovršena in natančna izdelava pa sta zagotovilo za udobje pri nošenju in kakovost vsakega para čevljev.

Ponujamo ti najbližjo pot do Dune London spletne trgovine

V Sloveniji znamka Dune London šele pridobiva na prepoznavnosti, saj je bilo izdelke te znamke težko najti v klasičnih prodajalnah. Zato pa smo tukaj mi. Zalando je najbolj zanesljiva in najhitrejša pot do te kultne znamke.

V naši spletni trgovini je na voljo lepa ponudba obutve in dodatkov. Med slednjimi prevladujejo torbice, vse od mini modelov do večjih torbic, ki jih lahko uporabljaš za šoping in prenašanje vsega, kar potrebuješ na poti.

Prav vsi pari čevljev, od balerink do gležnarjev in škornjev, nosijo močan Dune podpis. So kul in moderni. Naša ponudba pa se vseskozi doponjuje, skladno s kolekcijami, ki jih znamka predstavlja na trgu.

Je tudi tebi všeč londonska moda?

Urbano, eklektično, nepričakovano. Tako bi lahko opisali londonsko modo. Udobje in funkcija sta enako pomembni kot videz. Pri slednjem izstopa individualizem, pomešan z vplivi različnih subkultur, ki tukaj tlijo.

Če ti je všeč ulična moda in iščeš čevlje, s katerimi se boš lahko izrazila, podrobno preglej Dune ponudbo. Zagotovo najdeš pravi par zase.