Ženski plašči

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 2.567

Naše najljubše barve ženskih plaščev

Trendovski ženski plašči v spletni trgovini Zalando

Plašč je prav gotovo eno najpomembnejših oblačil v jesenskih in zimskih mesecih, včasih pa ga moraš obleči tudi v hladnejših spomladanskih dneh. Ženski plašč mora biti kakovosten, te ščititi pred vremenskimi vplivi, kot so mraz, sneg in dež, obenem pa ti omogočati, da se v njem počutiš sproščeno in udobno. Ne, nismo pozabili – ženski plašč mora biti tudi moden in trendovski – tako kot ti.

Najti pravega zase pa ni vedno preprosto. Zate imamo odlično rešitev, saj smo v spletni trgovini Zalando pripravili široko, zanimivo in trendovsko kolekcijo ženskih plaščev, v kateri boš prav gotovo tudi ti našla najlepšega, najmehkejšega in najudobnejšega zase.

Razišči različne modele ženskih plaščev

Ženski plašči so različnih oblik in slogov, ti moraš le izbrati takega, ki ti je pisan na kožo. Klasika so zimski in dolgi plašči, ki ti nudijo odlično zaščito pred mrazom, so elegantni in vedno modni. Čudovit zimski plašč – le kdo si ga ne želi v svoji omari in na sebi?

Če res ne maraš zimskega mraza in želiš, da ti je vedno toplo, so odlična izbira ženski plašči, polnjeni s puhom. Ta izjemno priljubljeni material je lahek in moden, oblačila, polnjena z njim, pa so med najbolj izolativnimi, zato veljajo za najtoplejša. Za tiste prave zimske dni, ko zapade sneg in se temperature spustijo pod ničlo, je puhovka sanjsko oblačilo. In ne misli, da so puhovke le okorne in brezoblične, nikakor. Lahko so elegantne, udobne in šik.

Izbiraš lahko tudi med najnovejšimi parkami, glavni značilnosti katerih sta kapuca in dolžina do sredine stegen ali do kolen. Gre torej za daljši model, ki zagotavlja odlično zaščito pred mrazom, namesto kape pa si lahko kadarkoli nadeneš praktično kapuco.

Za manj hladne dni in tudi za kombiniranje s toplejšimi spodnjimi oblačili si lahko omisliš krajši ženski plašč ali lahek trenčkot, ki bo s svojim nekoliko retro videzom popestril tvoj modni slog ter mu dodal eleganco in kanček skrivnostnosti.

Ženski plašč je tvoja zaščitna znamka

Naj bo izbira ženskega plašča zabavna in sproščena, še več veselja pa naj ti prinese, ko se boš v njem podala novim dogodivščinam naproti.

Ker ženski plašč ali drugo podobno vrhnje oblačilo nosiš več mesecev, je izbira toliko pomembnejša, zaznamuje pa tudi tvoj modni slog. Izberi model, kroj in barvo po svojem okusu. Določi želeno obliko ovratnika, dolžino rokavov, material in vzorec – v spletni trgovini Zalando izpolnimo vse tvoje želje!