Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 267

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Naf Naf je znamka za samozavestne, odločne ženske

Francosko znamko z žensko modo nenavadnega imena Naf Naf, sta leta 1973 ustanovila brata Gerard in Patrick Pariente. Kar se je začelo kot drzni korak v svet mode, sta iznajdljiva brata skozi desetletja še nadgrajevala, poskrbela za kar nekaj mejnikov in odmevnih kolekcij in se v moderni dobi ustalila kot znamka oblačil za samozavestne in odločne ženske, ki se bodo v oblačilih iz kolekcije Naf Naf počutile dobro in udobno, ne glede na to, za kakšno priložnost gre.

Od treh prašičkov do »big bad looka«

Gerard in Patrick sta se za ime Naf Naf, kakor je v francosčini ime najbolj iznajdljivemu izmed pravljičnih treh prašičkov, odločila, ker je Patrick Gerarda celo otroštvo klical s tem vzdevkom.Predvsem zato, ker je bil Gerard vedno precizen in temeljit, Patrick pa bolj razigranega duha. Kot se je izkazalo, sta brata Pariente skupaj postala odličen oblikovalski par, njune karakteristike pa se odražajo v oblačilih podjetja Naf Naf, ki jih najdeš na Zalandu. Še vedno so v njihovih kolekcijah vidni sledovi drznih modnih projektov v 80. letih in slavne linije »the big bad look« iz 90. let, ki je znamko Naf Naf dvignila med modno elito.

V spletni trgovini Naf Naf tudi modni dodatki

V 21. stoletju so se njihove modne smernice nekoliko spremenile. Če so bila včasih oblačila znamke Naf Naf zelo drzna in vpadljiva, lahko danes v spletni trgovini na Zalandu najdeš bolj elegantne, umirjene kose. Zelo priljubljene so njihove nekoliko krajše dnevne obleke, od enobarvnih različic do oblek iz džinsa, seveda pa ne manjkajo niti daljše večerne obleke in koktajl obleke.

Izbereš lahko tudi svojo novo Naf Naf potiskano majico, pulover ali zimsko jakno, tudi na oddelku dodatkov pa te čaka kopica zanimivih izdelkov, od podloženih torbic do šalov, kap, umetniških pasov in klobukov. In ne smemo pozabiti tudi na to, kar Naf Naf dela priljubljenega v širokem krogu nakupovalk – njihovi dizajnerski kosi so še vedno denarnici prijazni.