Jeans krila za ženske

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 722

Najlepša jeans krila najdeš na Zalandu

Tudi ti najraje nosiš krila iz jeansa? Nisi edina. Jeans je vzdržljiv in trpežen material, ki je ravno prav prilagodljiv, da ga je enostavno krojiti in nositi. Poleg tega pa se zdi, da resnično nikoli ne bo šel iz mode. In ravno tu se skriva pravi razlog, da so krila iz jeansa iz sezone v sezono vse bolj priljubljena.

Naša ponudba kril iz jeansa je pestra in raznolika. Na voljo je več kot dvesto kul modnih kosov za takšne in drugačne priložnosti. Za vse modne stile. Za punce, dekleta in zrele dame, ki so rade oblečene ženstveno, pa vendar tudi udobno. Za raznolike postave. In letne čase.

Si za mini krilo? Ali pa se bolj nagibaš k ozkemu krilu iz jeansa, ki sega malce nad ali pod koleno? Preglej našo ponudbo in izberi pravo jeans krilo zase.

Kako nositi jeans krilo v službo?

Pri izbiri pravega jeans krila, ki ga boš rada in pogosto nosila v službo, bodi pozorna na kroj. Idealni so modeli, ki segajo tik pod koleno, delujejo elegantno in lepo poudarijo tvojo silhueto.

Jeans krilo kombiniraj z lepo srajco. Izberi srajco v modri ali beli barvi ali pa kar srajco iz jeansa. Za ženstven videz kombiniraj s salonarji, škornji ali sandali.

Mini krilo? Seveda iz jeansa.

Nimaš idej, kako bi z enim kosom popestrila svojo garderobo? Na Zalandu imamo rešitev. Izberi kul jeans mini krilo. Ta kultni modni kos paše k skorajda vsemu, kako ga boš kombinirala, je tako odvisno predvsem od tvojega stila in domišljije.

Jeans mini krilo paše k bulerjem, športnim copatom, za bolj ženstven izgled pa tudi k balerinkam in čevljem s peto. Za sproščen dnevni izgled mini krilo kombiniraj s pleteninanmi, za večerna pohajkovanja pa z bleščicami ali prosojnimi materiali. Presenetiš pa lahko tudi z izborom neobičajnih hlačnih nogavic.