Mini krila

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 919

Najlepša mini krila? Najdeš jih na Zalandu

Številna dekleta in punce rade nosijo mini krila. Sodiš mednje tudi ti? Gre za oblačilo, ki je vedno znova visoko na lestvicah najbolj priljubljenih modnih kosov in jih številne modne blagovne znamke uvrščajo v svoj sezonski repertoar. In to tako v poletnih kot zimskih kolekcijah.

Ponudba mini kril na Zalandu je izjemna. Na voljo je več kot tisoč sto mini kril in med njimi zagotovo takšno, ki je kot ustvarjeno zate in tvoj modni stil. Ne glede na to, kakšen ta je. In če so ga nekdaj nosile pretežno najstnice, zvezdnice in upornice, danes temu ni več tako. Mini krilo paše prav vsaki, ki se v njem dobro počuti in je primerno za številne priložnosti, od sproščenih do bolj svečanih.

Naj bo mini krilo tudi tvoja naslednja izbira, ki bo popestrila tvojo garderobno omaro in osvežila tvoj slog. Izberi tako, ki ti je resnično všeč. Brez skrbi, izbira je dovolj bogata in pestra, da najdeš kar iščeš.

Kako nositi mini krilo v hladnejših mesecih?

Poleti je mini krilo enostavna in logična izbira, ki ne zahteva veliko kombiniranja in načrtovanja. V hladnejših mesecih pa ga nosimo z najlonkami ali pajkicami. Se sprašuješ kakšane najlonke obleči k mini krilu? Za lahkoten videz izberi najlonke v kožni barvi. Odlično pa pašejo tudi barvne najlonke, denimo črne.

Za kul zimski stajling z mini krilom predlagamo sledeče: mini krilo iz džinsa kombiniraj z jakno iz džinsa, črnimi najlonkami in bulerji. Za povrh pa izberi toplo, daljšo jopico.

Mini krilo za maksi zabavo

Si beliš glavo z vprašanjem, kaj obleči na zabavo leta? Všeč nam je kombinacija črnega mini krila in črnega pulija z bleščicami, ki ga popestriš s plaščem v kamel barvi. Za piko na i dodaj škornje z visoko peto, ki segajo do ali nad koleno.

Tudi mini kril v zlati barvi ne bo ostalo neopaženo. Naj se zabava začne.