Ženske pajkice

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.844
akuavi_
akuavi_
akuavi_·

Pajkice za vse športne priložnosti

V spletni trgovini Zalando smo posebej zate pripravili vrhunski izbor kakovostnih modnih pajkic, ki so nujno oblačilo pri različnih športih. So odlična izbira za hojo in tek ter tudi za aerobiko, jogo, pilates, fitnes in številne druge športe.

Če izbiraš pajkice izključno za telovadbo, naj bodo čim udobnejše, po možnosti z visokim pasom. Za tek ali hojo v temi poišči take, ki imajo odsevnike, saj boš z njimi poskrbela za boljšo vidljivost in varnost na cesti. Razmisli, ali potrebuješ žepe in kakšna bi bila popolna dolžina tvojih pajkic. Za različne letne čase so primerne različne dolžine ter tudi debelina in vrsta materiala. Pri tem ne pozabi na raztegljivost, ki naj bo odvisna od dejavnosti, ki so jim namenjene. Za jogo ali raztezne vaje potrebuješ prav gotovo zelo raztegljive, da bo vadba v njih udobna in neovirana.

Pajkice so tudi modne in zapeljive

Pajkice, ki jim radi rečemo tudi legice – hlačne nogavice brez stopala –, so veliko več kot le športno oblačilo. So precej drzen modni kos, ki na svoj posebni način pokaže tvoje noge in zadnjico ter tvojo postavo oblikuje in jo naredi še lepšo in privlačnejšo.

Zato pajkice prav gotovo spadajo tudi k vsakdanjim oblačilom in tudi tistim za posebne priložnosti. Kombiniraš jih lahko z oblekami in krilci in tako poskrbiš za več drznosti v svoji garderobi.

Če želiš s svojimi oblačili tudi vsaj malo zapeljevati, ceniš svobodo in modno izražanje, so pajkice nujen del tvoje omare. Take v črni barvi lahko oblečeš pravzaprav kamorkoli, odlično se podajo tudi k bolj resnim modnim slogom. Kdor nima vsaj enih pajkic, prav gotovo zamuja pomemben del mode.

Izbira pajkic pri nas – navdih za modne ideje

Poslanstvo naše spletne trgovine je tvoje zadovoljstvo. Pri nas najdejo oblačila vsi, ki živijo v koraku z modo, so svobodni in aktivni. Zato imamo zate na voljo tudi čudovito kolekcijo modnih, udobnih in privlačnih pajkic.

Izberi barvo, material, dolžino hlačnic in višino pasu po svojem okusu. Ker v spletni trgovini Zalando mislimo na vse, najdeš tudi take za močnejše in drobnejše postave. In da, tudi za nosečnice, ki jim pajkice s prilagojeno obliko pridejo še kako prav, saj je v tem času udobje še pomembnejše ter tudi gibanje in telesna vadba.

Sprehodi se med pajkicami v naši spletni trgovini, poišči prave za šport, druge za h klasičnim oblačilom in še ene za k bolj divjim. Dovoli si izbrati oblačila v svojem modnem slogu!