Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 8.446

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Ena in edina. Modna znamka Only

Če ne poznaš znamke Only, imamo zate naslednjo novico: na Zalandu ti ponujamo več kot 10.000 modnih kosov te znake. Izjemno.

Znamka Only je bila ustanovljena na prelomu tisočletja, natančneje leta 1995 na Danskem. Prvotno je bila namenjena potrošnikom na bližnjem vzhodu, a kmalu je znamka prerasla svoje prvotne okvirje.

Snovalci zgodbe o »Only« uspehu so vseskozi sledil svojemu poslanstvu, ki govori, da se čudeži (lahko) dogajajo prav vsak dan. In res je tako. Če se tudi v tebi skriva kanček Only osebnosti, te vabimo da se nam pridužiš. Danes je Only mednarodno uveljavljena znamka. Pohvali se lahko z več kot 4500 lastnimi trgovinami širom po svetu.

Zalando spletna trgovina brez Only ne bi bila to kar je

Res je. Izbiraj med več kot 10.000 izdelki. Izbiraj pametno in izberi kar resnično potrebuješ. Naša spletna trgovina je prostor, kjer se znamka Only resnično dobro počuti. Potrebuješ džins, majico, t shirt, pletenine, kratke hlače ali kaj res posebnega?

Občaila za vsakdan, za v šolo, na faks, caual Friday, prosti čas in kar tako.. kar koli te mika, z Only izgledaš moderno in kul. Oziroma točno tako kot si želiš. In točno tako, kot si želiš.

Vsi imajo radi Only

Poglej v tuje omare, vprašaj prijatelje. Čisto vsak ima doma vsaj kak Only kos. Zelo verjetno tudi ti.

Najboljše pri Only je, da za zelo sprejemljive cene ponuja točno to, kar manjka v tvoji garderobni omari. Prozorna majica, body, pulover ali džins? Kaj za petkov večer? Za v službo? Da! Odgovor je Only.

Only bejba je takšna, kot si želi, da bi bila. Za popoln oufit pogosto manjka samo en pomemben kos. Pri nas ga zlahka najdeš. Če iščeš res lepo krilo ali obleko, čipkasto majico ali bodi, se boš na Zalandu počutila odlično, za vsako priložnost.