Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 317
klaramanda
klaramanda
klaramanda·

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.
mariehason
mariehason
mariehason·

Ray-Ban, nesmrtna klasika za sodoben modni videz

Znamka očal Ray-Ban je bila ustanovljena leta 1929 v ZDA. Povod za razvoj prvih modelov sončnih očal je prišel iz strani ameriških zračnih sil, saj so piloti med svojim delom potrebovali ustrezno zaščito pred sončnimi žarki. Tako je nastal legendarni model sončnih očal Ray-Ban »aviator«, ki je zelo priljubljen še danes.

Že vse od ranih začetkov znamka velja za ikono sloga, kakovosti in prefinjenega designa. Tako je še danes, ko je ta kultna znamka prepoznavna in priljubljena domala povsod po svetu.

Poleg modela aviator, ki je bil sprva namenjen pilotom, je Ray-Ban doživel izjeme uspeh še z enim modelom. Gre za model wayfarer, ki ga je po drugi svetovni vojni oblikoval Raymond Stegman. Znamka pa je model ponovno oživila na začetku novega tisočletja in ga vključila v svoje nove kolekcije. Oba kultna modela sta zagotovo med najbolj priljubljenimi modeli sončnih očal nasploh.

Spletna trgovina Zalando ponuja več kot 400 očal Ray-Ban

Izbira je res velika in pestra. Naša spletna trgovina ponuja vse, kar ponuja Ray-Ban. Za otroke, mladostnike in odrasle. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo ter pestra izbira sta prava kombinacija za vse, ki mode ne jemljejo preresno, a kljub temu želijo izgledati kul. Poleg legendarnih aviator in wayfarer modelov v neštetih izpeljavah je na voljo tudi pestra ponudba Ray-Ban očal, ki sledijo modnim smernicam ali jih celo narekujejo.

Ray-Ban: le najbolj kvalitetna očala

Znamka Ray-Ban je ena izmed najpogosteje ponarejanih znamk na svetu. Kopije so narejene iz manj kakovostnih materialov, kar ima lahko hude posledice na zdravje tvojih oči.

Pri nas na Zalandu seveda ponujamo izključno originale. Ray-Ban original očala prepoznaš po sledečih detaljih: na levem steklu je drobna gravura črk RB, na notranji strani desnega ročaja najdeš podatke o državi proizvajalki, na škatli z logotipom pa so navedeni vsi ključni podatki: proizvajalec, izdelek, stopnja zatemnitve, številka in barva, filter in dolžina ročaja.