Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 6.539

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

adidas - verjetno najbolj prepoznavna športna blagovna znamka na svetu

Le kdo ne pozna značilnega adidasovega logotipa treh črt, ki jih ta svetovno znana športna blagovna znamka spretno uporablja v svoih dizajnih? adidas je nemško podjetje, ki ga je v majhnem bavarskem mestecu ustanovil Adi Dassler. V desetletjih svojega obstoja je adidas osvojil svet in naša srca.

adidas je v svojih koreninah zavezan športu, razvoju kakovostne športne opreme, oblačil in obutve. Prisoten je pri lokalnih in globalnih športnih dogodkih, poseben pečat daje športnim copatom, kjer adidaske veljajo za kultne. Je eden najbolj prepoznavnih, zaupanja vrednih in ikoničnih igralcev med športnimi blagovnimi znamkami.

adidas skozi šport spreminja naša življenja

adidas je že od svojih začetkov tehnološki inovator v športu, ko je z razvojem posebnih nogometnih čevljev v petdesetih letih pomagal nemški reprezentanci osvojiti svetovno prvenstvo. Ena zadnjih v nizu inovacij, ki je nastala v njihovem laboratoriju Futurecraft, je tehnologija Strung, ki oblikovanje športnih copat postavlja na novo raven, saj so z uporabo podatkov o anatomiji noge in gibanju posameznika copati oblikovani popolnoma individualno.

Tehnologijo adidas spretno uporablja tudi pri skrbi za okolje, ki je najvišje na listi prioritet. Izdelki iz ekološke plastike, ki so jih razvili skupaj s partnerjem Parley Ocean Plastic, uporaba recikliranih materialov in zmanjševanje količine embalaže, so delček mozaika, ki ga adidas sestavlja na svoji poti do okolju prijazne proizvodnje. Odlična ideja so tudi športni copati iz materialov namenjenih recikliranju - adidas lahko iz starih naredi spet nove copate - prava pot h krožnemu pristopu, ki varuje okolje.

adidas spletna trgovina - za športne in vse druge avanture

Različne adidasove kolekcije vzbujajo pozornost ne le športnih, temveč tudi modnih navdušencev. Saj vemo, da adidas radi nosimo tudi v prostem času in ne le, ko športamo. In da so njihova oblačila vedno sproščena, trendovska in kul. Na Zalandu ti v adidas spletni trgovini omogočamo izbiro med tisoči vrhunskih izdelkov - za šport, za na koncert ali pa za vse tiste sproščene dneve, ko lahko počneš, kar si najbolj želiš.