Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 2.000

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.
sergioafro
sergioafro
sergioafro·

Under Armour - zaščiteni pod varnim oklepom

Under Armour je svetovno znana blagovna znamka iz Združenih držav Amerike, ki proizvaja športna oblačila, obutev in opremo. Ustanovljena je bila leta 1996 in vse od takrat navdušuje vse prave ljubitelje športa.

Under armour pomeni "pod oklepom". S to športno opremo si varen oziroma zaščiten in zato tudi močan. Njihov moto niso prazne besede, temveč dejanja, za katera verjamejo, da z njimi dosegamo prave cilje.

Pri Under Armour verjamejo v šport

Zaupanje v šport in športnike, praznovanje zmag, enakopravnost in trajnostni pristop so glavne vrednote te izjemne športne blagovne znamke. Njihova vizija je z inovativnostjo in sodobno tehnologijo ponuditi rešitve, ki jih še ne poznamo, a brez njih ne moremo več živeti. Trajnostne izzive vidijo kot priložnosti za tehnološki razvoj materialov, barv in potiskov - za novo generacijo športnih oblačil in obutve. Pridruži se tudi ti.

Oblačila in obutev Under Armour so izjemno trendovska, urbana in tudi seksi. Namernjena so samozavestim športnikom in športnicam, ki se radi igrajo z modo. Preveri ponudbo kratkih hlač, ki jih lahko kombiniraš s topi ali majicami s kratkimi rokavi, ki so odporne proti potenju. Trenirko lahko uporabljaš za šport, a zaradi odličnih dizajnov je lahko tudi del vsakdanje oprave, če si želiš biti kul. Za poletna pohajkovanja pa izberi natikače ali pa vrhunske superge za top športne dosežke.

Under Armour v spletni trgovini na Zalandu

Če potrebuješ športno opremo v kateri se počutiš kot pravi as, je Under armour zagtovo prava izbira. Oblačila in obutev za vse vrste športov, za ženske, moške in otroke, vsa družina lahko uživa skupaj in premika meje svojih zmožnosti. Več nas je, lažje skupaj pridemo do cilja.

Izberi si športna oblačila in obutev ter vse skupaj pospravi v športno torbo Under Armour - in pripravljen si za trening kjekoli in s komerkoli.