Ženske športne hlače

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 2.728

Moderne športne pajkice za aktivna dekleta

Športne pajkice so idealno oblačilo za športne aktivnosti in prosti čas. So nujni kos garderobe, če hodiš na fitnes, jogo, ples, vodene vadbe ali telovadbo. Dobro ti bodo služile tudi na sprehodu, zahtevnejšem pohodu in igrah z žogo.

Primerne so tako za športne kot ženstvene postave, za punčke, dekleta in zrele ženske. So mehke, udobne in elastične, zato jih je prijetno nositi. Idealna športna oprema za gibanje na prostem ali v telovadnici.

Športne pajkice so narejene iz raztegljivih materialov, ki se lepo podajo telesu, odlično odvajajo vlago in uravnavajo toploto.

Kako izbereš prave športne pajkice zase? Na Zalandu z lahkoto

Pajkice se morajo lepo prilegati telesu in omogočati prosto gibanje. Material izberi glede na to, kje oziroma za kak namen boš pajkice potrebovala.

Pajkice iz tanjših materialov poskrbijo za hladen in prijetno suh občutek na koži in so primerne za vadbe v zaprtih prostorih, v poletnih mesecih se dobro se obnesejo tudi na prostem. Pogosto je del iz mrežastega materiala, kar dodatno izboljša zračnost. Debelejše pajkice so toplejše in primernejše za hladnejše okolje. Lahko jih nosiš samostojno, pod trenirko ali športnimi hlačami.

Pozorna bodi tudi na širino pasu. Elastičen pas mora omogočati brezskrbno gibanje med treningom.

Na Zalandu te čaka bogata ponudba ženskih športnih pajkic

Ponudba na Zalandu je resnično bogata in raznolika. Na voljo so različni modeli, materiali, dolžine hlačnic in blagovne znamke. Za vse vrste športov. Po rednih in znižanih cenah. Vseskozi pa ponudbo osvežujemo z novimi modeli.

Pajkice pa pridejo prav tudi v prostem času in so super nadomestek trenirki. Iz leta v letu postajajo bolj priljubljene in to še zdaleč ne samo v telovadnici. Kombiniraj jih z ohlapnim puloverjem ali jopico ter modernimi športnimi copati. Sproščen športni videz, ki sodi na športna prizorišča in tudi povsod drugod.