Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 98

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

La Sportiva - tvoj zvesti spremljevalec na vseh poteh

Začetki La Sportive segajo skoraj sto let nazaj, ko je njen idejni oče Narciso Delladio začel izdelovati lesene cokle in usnjene delovne čevlje za gozdarje in kmete iz odmaknjenih dolomitskih dolin. Po vojni je povpraševanje po trpežnih usnjenih čevljih raslo in kmalu je moral najeti dodatno delovno silo, da je zadostil povpraševanju.

Danes v okviru blagovne znamke La Sportiva v dolini Fiemme nastaja kolekcija obutve in oblačil za vse vrste športnih aktivnosti v gorah. Najbolj priznani so na področju opreme za gorništvo, treking in plezanje, uveljavlja pa se tudi na področju turne smuke in teka.

V našo spletno trgovino po La Sportivo

Si zaprisežen ljubitelj gora, ki vsak prosti trenutek preživi v objemu neokrnjene narave? Ali pa si se šele pred kratkim odločil, da boš začel osvajati gorske vršace? Morda te je prevzelo plezanje ali turna smuka? Za vse to potrebuješ opremo vrhunske kakovosti, ki bo dala krila novim dogodivščinam.

Kolekcijo La Sportive odlikujejo napredni materiali, ki se odlično prilagajajo spremenljivim vremenskim razmeram v gorah. Lahki, udobni, a hkrati robustni pohodni čevlji z narezanim podplatom bodo vaš zvesti spremljevalec na vseh terenih. Vodoodporne vetrovke, zračne in tople hlače ter praktične majice različnih debelin, barv in krojev, ki bodo vašo odpravo v neznano naredile še bolj razburljivo.

Prebudi pustolovca v sebi

La Sportiva kolekcija pa ni samo udobna, praktična in kvalitetna, ampak jo odlikuje tudi neprekosljivi italijanski dizajn. Kosi se enostavno kombinirajo med seboj, živahne barve pa bodo popestrile športni zgled. Med bogato izbiro različne vrste obutve boš gotovo našel primerno, ki ustreza tvojemu naslednjemu izzivu v gorah.

Za vse, ki jim varovanje okolja predstavlja pomemben vidik nakupovanja , bodo navdušeni nad modeli, izdelanimi iz trajnostnih materialov, ki ne puščajo ogljičnega odtisa. Kamorkoli že načrtuješ svojo naslednjo odpravo, pri La Sportivi boš našel vse, kar potrebuješ za lahkoten korak naprej.