Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 412

Billabong za surferje in snowborderje

Blagovna znamka Billabong je ikonična avstralska blagovna znamka za surfanje in življenjski slog. Ustanovil jo je strastni surfer in oblikovalec desk Gordon Mechant leta 1973.

Ime Billabong v wiradjurskem jeziku pomeni »potok, ki teče samo v deževnem obdobju!« Blagovna znamka združuje ljubezen do morja, do kvalitetnih in uporabnih oblačil z modo in umetnostjo. Danes zraven surferske opreme delajo tudi oblačila in opremo za snowborderje.

Podjetje je že leta aktivno vpleteno v dobrodelne aktivnosti, lokalno in globalno. Skozi fundacijo podpirajo otroške, izobraževalne in znanstvene projekte, ki bodo z delovanjem na lokalni ravni doprinesli tudi k boljšemu svetu.

Billabong spletna trgovina s stajliš oblačili

Vsi Billabong izdelki, ki se dotaknejo morja, so eko. Kaj to pomeni? Da se držijo načela dober dizajn, majhen vpliv na okolje. Uporabljajo eko vlakna in materiale, ki se lahko reciklirajo in ne onesnažujejo.

Izdelali so celo prvo neopren obleko, ki je 100% iz recikliranega materiala. Želijo, da oblačila, ki jih nosimo v morju odražajo spoštovanje, ki ga imajo oziroma čutijo do morja tudi sami.

V spletni trgovini Zalando lahko izbiraš med ponudbo za otroke, ženske in moške. Paket izdelkov za celotno družino!

Billabong ponudba za moške in ženske

Moški boste na Zalandu našli barvno usklajene, trendi vzorce za poletno uživanje v morskih aktivnostih. Tudi ponudba za zimske radosti je v zelo vpadljivem, sproščenem in simpatično vzorčastem stilu. Vzemi si čas in si izberi oblačila, ki te bodo napolnila z energijo vsakokrat, ko jih boš vzel iz omare.

Enodelne kopalke s paskom ali dvodelne kopalke z volančki? Vse so super sladke in če se ne moreš odločiti, vzemi kaj obojne. Če si občutljiva na sonce, lahko izbiraš med majicami z UV zaščito za v vodo. Če pa rada nosiš obleke, pa te na Zalandu čakajo kvalitetne, z najrazličnejšimi vzorci in dolžinami.

Če imaš raje zimske športe, pa si poglej zimske snežne hlače, ki imajo tako trendi dizajne, da boš imela občutek, da hodiš po modni pisti in ne po zasneženem pobočju.