Ženski športni puloverji in jope s kapuco

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 6.247

Jope s kapuco za šport, prosti čas in povsod drugod

Jope s kapuco so ultimativen modni kos, ki je postal sinonim za sproščeno mladostno oblačenje. Mladi po vsem svetu so jih vzeli za svoje, nosijo se celo leto in ob vseh priložnostih.

Pravimo jim tudi kapucarji ali hoodiji in so del železnega asortimala vsake resne oblačilne znamke, ne glede na stil in cenovni razred. Temu primerna je tudi ponudba. Na Zalandu izbiraj med več kot tisoč modeli ženskih jop s kapuco. Preveri, izberi in naroči svojo novo najljubšo.

Mnogi gradijo svoj modni videz prav na jopah s kapuco. Če sodiš mednje, je tvoja garderobna omara nedvomno dobro založena z njimi. Zagotovo pa se najde še kaj prostora za novo jopo s kapuco, ki bo osvežila tvoj videz.

Kaj obleči v šolo ali na faks? Žensko jopo s kapuco, seveda

Ponudba je tolikšna, da zlahka najdeš točno takšno žensko jopo, kot si želiš. Če pa si brez ideje, jo zagotovo najdeš med modeli, ki so ti na voljo.

So udobne in lepe, se ne mečkajo in so enostavne za vzdrževanje. Pod žensko jopo s kapuco obleci svoj najljubši t-shirt. Pašejo k džinsu in vsemu drugemu, tako da jih zlahka kombiniraš s kavbojkami, športnimi hlačami ali z mini krilom.

Super uporabne in kul so tudi daljše ženske jope s kapuco, ki segajo do sredine meč ali kolen. Nosiš jih lahko s hlačami ali kot obleko. Zraven priporočamo debelejše najlonke ali pajkice ter robustne čevlje.

Kratke jope s kapuco

Kaj praviš na kratko žesnko jopo s kapuco, ki sega do popka ali višje? So pravi modni hit, ki je obnorel ves svet. Pogosto jih nosijo influencerke in številne zvezdnice.

Kratko žensko jopo s kapuco kombiniraj s kavbojkami ali najljubšo trenirko. V tem primeru predlagamo enobarvno kombinacijo, denimo svetlo rožnato, drap ali rumeno. Ultra modno in mladostno.