Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.201
Spremljaj znamke, ki so ti všeč
Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Scotch and Soda za vse generacije

Scotch and Soda, viski in sodavica, ni le priljubljena alkoholna pijača, je tudi znamka oblačil za moške in ženske za vse generacije. Iz nenavadne ideje 24-letnika iz Amsterdama se je znamka razvila v svetovno priznano modno ime, ki se je v zadnjih desetletjih razširilo še na ženska in otroška oblačila.

V Scotch and Soda spletni trgovini tudi ženska in otroška moda

Firma Scotch & Soda je nastala v 80. letih na Nizozemskem, ko je 24-letni Laurent Hompes odprl svojo trgovino, v njej pa je najprej prodajal športne jakne v živih barvah, po katerih je znamka postala poznana. V začetku 21. stoletja so se razširili na ženska oblačila, predvsem zato, ker so ženske že prej kupovale oblačila na moških oddelkih zase, zato so ponudbo prilagodili povpraševanju in nastala je še ženska linija Scotch and Soda. Tam se razvoj ni ustavil, znamka trenutno ponuja tri svoje parfume, ki so namenjeni tako moškim kot ženskam, po novem pa tudi svoja sončna očala. Blagovna znamka je poznana po svojih progresivnih dizajnih z nepričakovanimi detjali, kar se odraža tudi v izdelkih, ki ti jih ponujamo na Zalandu, od trenerk do puloverjev.

V ponudbi so tudi elegantni plašči

V moški kolekciji so ob majicah in puloverjih na voljo še elegantni dolgi zimski plašči, potiskani kosi oblačil z logotipi in napisi Scotch and Soda, pa tudi srajce z dolgimi rokavi in hlače na rob za svečane priložnosti. V ponudbi na Zalandu s pisanostjo in bolj drznimi dizajni izstopajo oblačila na otroškem oddelku, od rastlinskih in živalskih vzorcev pa do kavbojk na zvonec s pisanimi dodatki. Tako kot je pijača Scotch and Soda v svetu priljubljena, ne glede na spol ali priložnost, ob kateri jo piješ, so tudi oblačila znamke z istim imenom dobra izbira, ne glede na to, kdo se odpravlja po nakupih.