Medsezonsko znižanje do -40 %

Na tvoje najljubše stile

Ženske majice na razprodaji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 10.982

Trendi ženske majice v akciji na Zalandu

V spletni trgovini na Zalandu najdeš bogato izbiro ženskih majic v akciji. Izbiraš lahko med klasičnimi, kratkimi in dolgimi majicami, najrazličnejših barv in krojev.

Ženska omara nikoli nima preveč majic. Potrebuješ različne majice za šport, prosti čas, službo in za večerne prireditve. In zato jih je treba kupiti, ko se pojavi priložnost.

Pozorno prebrskaj ponudbo, ki jo ima Zalando na razprodaji in izberi najbolj primerne majice zase. Dolge ali kratke majice, na izbiro imaš vse, kar potrebuješ.

Različni materiali ženskih majic v akciji

Ponudba različnih materialov je na Zalandu res velika. Skoraj zagotovo potrebuješ majice iz bombaža, ki so enostavne za vzdrževanje in prijetne za nošenje. Poletno vročino boš lažje prenašala v lanenem platnu, ki je znano po tem, da rado ohrani svojo obliko in je zelo zračno.

V svilnato majico se obleci za gala večerne in svečane prireditve. Za podobne priložnosti pa ti bo prav prišla tudi nežna majica iz mehke čipke.

V službi boš elegantna v majicah iz viskoze in jerseya, prav tako pa se boš v teh materialih počutila udobno, saj se v njih ne boš potila. Tudi pletenine so lahko udobne in zračne, le narejene morajo biti iz naravnih materialov.

Akcija ženskih majic različnih vzorcev in barv

Imaš rada živahne cvetlične vzorce? V poletnih mesecih ti bodo pristajali in te pomladili ter osvežili, ne glede na to, ali jih boš nosila na športnih majicah ali na svečanih bluzah. Če si močnejše postave izberi manjše vzorce, če si vitkejša pa večje.

Enobarvne majice z ozkim krojem izberi, če imaš vitkejšo postavo. Če si močnejša, pa izberi takšno, ki bo v spodnjem delu širša in ima tudi poudarjene rokave.

Če rada nosiš pisane majice živih barv, jih vedno kombiniraj z enobarvnimi jaknami, jopicami ali suknjiči. Če pa imaš rada nevpadljiva oblačila, jih začini z opaznimi čevlji, torbicam in nakitom. Nakit bo prišel lepo do izraza, če boš izbrala majico z večjim izrezom ali V izrezom.