Do 50 % popusta

Prihrani pri najljubših stilih

Ženska sončna očala na znižanju

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.630

Ženska sončna očala v akciji za zaščito oči in modni videz

Ne le poleti, sončna očala so nepogrešljiv modni dodatek v vseh letnih časih. Tvoje oči ščitijo pred ultravijoličnimi žarki, poleg tega pa poskrbijo za piko na i modnega videza. Na Zalandu jih ponujamo v različnih oblikah in modelih, prav vsa pa so na voljo po zelo privlačnih znižanih, cenah.

Klasična ali trendovska znižana ženska sončna očala

Ko izbiraš sončna očala zase, se moraš najprej odločiti, kakšna oblika okvirjev najbolj ustreza tvojemu obrazu ter ali želiš klasični ali bolj vpadljiv, trendovski model. Na Zalandu smo očala razdelili v skupine po oblikah okvirjev, da bo tvoja odločitev lažja. Legendarne aviatorke z lečami v obliki solze iz sezone v sezono ostajajo v modi. Okrogli in kvadratni okvirji sodijo med klasične izbire, a ne vsi - svoj videz lahko popestriš tako, da izbereš močno poudarjen okvir ali takšnega z živalskim vzorcem ali zanimivim potiskom. Si že preverila, kako je tvoj obraz videti v očalih s šestkotnim ali metuljastim okvirjem?

Poigraj se tudi z različnimi materiali okvirjev, kot sta kovina in plastika, in barvami leč. Temnejše barve leč, kot so rjava, siva in zelena, so primerne za vsakodnevne aktivnosti in dejavnosti na prostem. Barvo leč lahko prilagodiš barvi svojih oči in las. Običajno se k zagoreli polti in rjavim očem najbolj podajo okvirji v toplih tonih, kot so rdeča, rjava, bež in zlata, a to ni pravilo, sledi svojim smernicam. Če si plavolasa, si z lahkoto nadeneš močne črne okvirje, ki jih za še bolj vpadljiv videz kombiniraš z usnjeno jakno. Pri športnih podvigih pa ti svetujemo, da te spremljajo športni modeli očal z odsevnimi lečami.

Ne pozabi na etui za zaščito očal

Glede na to, da ima večina sončnih očal okvirje v črnih, srebrni in rjavi barvi, ki pašejo k praktično vsem oblačilom, ne razmišljaj predolgo, kako jih boš kombinirala. Brez skrbi, odlično se bodo podale k tvojemu slogu. Sončna očala, ki jih ponujamo na Zalandu, so delo priznanih modnih znamk, ki so poskrbele tudi za varnost samih očal, saj veliko modelov dobiš v priročnem etuiju ali nahrbtniku z vrvico.