Medsezonsko znižanje do -40 %

Na tvoje najljubše stile

Ženske pižame na razprodaji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 889

Naj te zazibajo v spanec ženske pižame na razprodaji

Kako prijetno se je po napornem dnevu preobleči v pižamo in se zlekniti v domačo posteljo, kajne? Naj te ponesejo v spanec udobne in obenem modne pižame iz kakovostnih materialov, ki jih na Zalandu ponujamo po znižanih cenah. V njih bo tvoj spanec dolg, miren in sproščen, točno tak, kot ga potrebuješ.

Znižane ženske pižame z različnimi motivi

Ko se odločaš za novo pižamo, najprej razmisli, ali ti bo prav prišla takšna z dolgimi rokavi in hlačnicami ali s kratkimi. V hladnejših dneh je spanje običajno prijetnejše v dolgi pižami iz bombaža ali flisa, ki poskrbi za to, da ti bo toplo od glave do prstov na nogah. Lahko se odločiš za umirjene modele v eni barvi ali za nežen cvetlični vzorec. Nekatere si preprosto oblečeš čez glavo, druge se zapirajo z gumbi in imajo ovratnik. Izberi takšno, ki najbolj odgovarja tvojemu modnemu okusu.

Ko so zunaj višje temperature, pa lahko nosiš kratke pižame, sestavljene iz široke majice in kratkih hlač. Imaš morda že kakšno z motivom licenčnih blagovnih znamk? Če so ti bolj všeč pike, črte ali karirast vzorec, boš prav tako zagotovo našla primerno zase. Pižama mora biti predvsem udobna, zato je krojena preprosto, kljub temu pa imajo nekatere dodatke, na primer pentljo ali stranske žepe, ki poskrbijo za več razgibanosti.

Prefinjeni saten za posebne priložnosti

Poigraj se tudi z različnimi materiali, kot so jersey, lan in žamet. Če želiš biti zapeljiva, ti priporočamo satenasto pižamo, morda z dodatkom čipke in odprtim hrbtom, v kateri lahko pokažeš vse svoje čare. Če ti je mar za prihodnost Zemlje pa pobrskaj med pižamami z oznako trajnostnost, ki so izdelane iz pretežno recikliranih ali ekoloških materialov, pri katerih se porabi mnogo manj vode.

Ko izbereš pižamo po svoji meri, poskrbi še za druge spalne dodatke, na primer mehke puhaste copate ali plašč, v katerega se zaviješ, ko vstaneš iz postelje. Vzemi si čas in preveri bogato ponudbo spletne trgovine Zalando.