Ženski sandali na znižanju

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.737

Na Zalandu ženski sandali v akciji

V spletni trgovini na Zalandu lahko najdeš različne ženske sandale, ki so na razprodaji. Izbiraš lahko med sandali s paščki, takimi s polno peto ali s platformo in najbolj enostavnimi, ampak vseeno zelo udobnimi, japonkami.

Nič ni lepšega, kot prvi topli dnevi, ko lahko noge razbremeniš z odprto obutvijo. Vzemi si čas in jo pozorno izberi, da ti bo res udobno pri poletnih sprehod ob morju, bazenu ali po mestu.

Ko izbiraš sandale zase, bodi pozorna tako na obliko svojih stopal, kot tudi na to, da se bodo podali k tvojim poletnim oblačilom. Izberi enobarvne, če rada nosiš pisana poletna oblačila ali večbarvne oziroma pisane, če so tvoje poletne obleke enobarvne.

Akcija ženskih sandalov za vse okuse

Ko ob nakupu ženskih sandalov opazuješ obliko svojih stopal, bodi pozorna tudi na višino narta in na dolžino prstov. Vedno izberi takšne sandale, da bodo vsi prsti znotraj sandala.

Če rada hodiš v naravo, izberi takšne sandale, ki se ti bodo tesno prilegali. Sandal naj zaobjame gleženj, da noga med hojo ne bo opletala naokoli. Tako bo tvoj korak bolj stabilen in delovala boš zelo samozavestno.

Če se želiš izogniti poletnemu otekanju nog, izberi sandale z nizko ali brez pete. Za večerni izhod, ko ni več tako vroče, pa lahko izbereš sandale s peto, saj lepo poudarijo žensko postavo.

Lahkotno zakorakaj v poletne dni

Nošenje sandalov je zelo udobno, saj razbremeni noge pritiska in jih ne omejuje. Hkrati pa jim lahkotna poletna obutev omogoča, da se ohladijo in dihajo.

Če imaš široko nogo, na Zalandu izberi sandale brez zaščite na zgornjem in stranskem delu čevlja. Poišči takšne, ki imajo med prsti nastavek ali paščke okoli gležnjev, za boljšo podporo nogi.

Da se izogneš potenju, izberi sandale iz čimbolj naravnih materialov. Uživaj ob izbiranju tvojih novih poletnih sandalov.