Medsezonsko znižanje do -50 %

Na na jesensko zimske stile

Ženske pajkice na znižanju

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.562

Izkoristi akcijo: znižanje ženskih pajkic za šport in prosti čas

So prva izbira, če se odpraviš športat ali preživljaš prosti čas v udobnem zavetju svojega doma. V svoji omari jih imajo vse zaprisežene ljubiteljice aerobike in fitnesa, pa tudi večine drugih športov. Dobro ti bodo služile tudi na sprehodu, zahtevnejšem pohodu in pri igrah z žogo.

Pri pajkicah je najbolje to, da so zelo udobne in praktične. Narejene so iz elastičnih materialov, zato jih je res udobno nositi. Pa še izgledajo dobro. Vse našteto je botrovalo izjemni priljubljenosti tega kosa oblačila, saj se zdi, da kljub veliki popularnosti še kar naprej pridobivajo vedno nove zadovoljne uporabnice.

Ključni kos garderobe za šport in prosti čas

Če veliko športaš in tudi sicer prisegaš na sproščen stil oblačenja, brez pajkic preprosto ne gre. In to na samo enih. Za poletje in intenzivne športe pridejo prav krajše pajkice, bodisi do sredine meč ali nad kolena. Za pohode v naravi in hladnejše mesece pa potrebuješ debelejše in toplejše pajkice.

Poleg funkcionalnosti pa je seveda pomemben tudi izgled. Klasične črne so primerne za povsod. Za top modni videz izberi vojaško zelene ali zamolklo rožnate. Če pa si želiš izstopati, izberi svetle odtenke ali zanimive vzorce. Za piko na i poskrbi kombinacija različnih materialov, zelo zanimivi so polprosojni materiali in mreže.

Na Zalandu je vedno akcija! Čakajo te super pajkice po ugodnih cenah

Ponudba pajkic je v naši spletni trgovini sijajna. Velika in raznovrstna, kot se za ta priljubljen kos oblačila spodobi. Poleg svežih modelov domala vseh pomembnih športnih znamk, s katerimi vseskozi osvežujemo ponudbo, se splača preveriti tudi številne kose po znižanih cenah. In tudi teh ni malo.

Na voljo je več kot tisoč modelov vseh cenovnih razredov po res ugodnih znižanih cenah. Zagotovo najdeš prave pajkice zase. En, dva, tri, hitro naroči, naj se akcija prične.