Medsezonsko znižanje do -40 %

Na tvoje najljubše stile

Ženske tunike na razprodaji

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 256

Polepšaj svoj vsakdan z novimi ženskimi tunikami na razprodaji

Vsakdo ima v svoji omari nekaj oblačil, ki precej bolj pogosto pridejo na vrsto, saj se v njih enostavno počuti dobro. In pogosto so ta oblačila tunike, ti izvrstni zgornji kosi garderobe, ki hkrati poudarjajo tvojo ženstveno plat, po drugi strani pa ti omogočajo udobno in elegantno preživljanje prostega časa. In če izbereš žensko tuniko na razprodaji, ti bo hvaležna tudi denarnica, hkrati pa boš po odlični ceni dobila kos oblačila, ki ti bo služil več sezon.

Elegantne ali sproščene, vse je odvisno od kombinacije

Morda se sprašuješ, zakaj so ženske tunike postale tako priljubljene. Predvsem zato, ker so tako vsestranske, da so lahko hkrati elegantne in sproščene, udobne in poslovne, vse je odvisno od tega, kaj oblečeš zraven tunike. Lahko so zelo elegantne, če denimo izbereš tuniko z dolgimi rokavi in večjim pasom v temnejših barvah, zraven pa oblečeš svetlejše oprijete hlače in čevlje ali sandale s peto, boš dobila izvrsten poslovni izgled. Enako tuniko lahko oblečeš tudi zvečer s kavbojkami in supergami za nekoliko bolj sproščeno različico, ko greš s prijateljicami na pijačo.

V ponudbi spletne trgovine na Zalandu najdeš celo vrsto tunik na razprodaji, pri katerih boš precej prihranila, a kakovost izdelka ne bo prav nič trpela. Lahko najdeš popolno tuniko zase z živahnim vzorcem in kratkimi rokavi, ki bo odlična za poletne dni, ali pa daljše različice iz bombaža ali volne, ki te bodo grele v zimskih dneh, takšne najbolje izgledajo v temnejših barvah, saj je zima umirjen letni čas.

Tunike iz recikliranih materialov so tvoje darilo okolju

Na Zalandu nismo pozabili niti na trajnostni vidik izdelave tunik, ki so ti na voljo na razprodaji. Narejene so iz recikliranih materialov ali pa iz rastlin, ki niso bile gensko spremenjene, navedbe proizvajalcev pa podrobno ocenjujejo neodvisne organizacije, ki jim podeljujejo certifikate trajnosti. S takšno tuniko pomagaš pri ohranitvi okolja, hkrati pa osvežiš še svojo garderobno omaro.