Ženske nogavice na znižanju

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 519

Ženske nogavice na razprodaji za piko na i tvojemu videzu

Pri svojem videzu verjetno največ časa nameniš izboru oblačil in obutve, ki so najbolj na očeh. A zelo pomembno je tudi to, kakšne nogavice ali hlačne nogavice nosiš, saj močno vplivajo na tvoje počutje. Izberi material, barvo in dolžino, ki najbolj odgovarja za določeno priložnost. Na Zalandu so različne vrste nogavic na voljo po znižanih cenah. Zakaj ne bi izkoristila priložnosti in se odločila za večdelno pakiranje, da si zagotoviš, da nogavic nikoli ne zmanjka?

Znižane ženske nogavice sodijo k poslovnemu ali športnemu videzu

Hlačne nogavice so odlična rešitev za hladnejše dni, saj te ščitijo pred mrazom. Lahko jih skriješ pod hlače ali pa jim daš osrednjo vlogo. Klasika so črne ali kožne hlačne nogavice brez vzorcev, morda z visokim pasom, za katerega lahko skriješ spodnjo majico. Za opaznejši videz pa si obleci takšne z zanimivimi vzorci, kot so pike ali črte. Nosiš jih lahko pod krilom in obleko, svetujemo pa ti, da v primeru najlonk z vzorcem ne pretiravaš z vzorci in barvami na oblekah, da boš poskrbela za usklajen videz.

Izredno praktične so tudi pajkice, ki so tako udobne in mehke, da ti dajejo občutek druge kože. Usnjene pajkice lahko kombiniraš s široko tuniko, v športnih modelih pa se odpraviš v telovadnico ali na kakšno drugo rekreacijo. Pri športni dejavnosti nikakor ne pozabi na izbor pravilnih nogavic. Svetujemo ti nizek športni model, ki komaj sega nad obutev, in odlično paše k supergam in kratkim hlačam. Izdelane so iz materialov, ki odvajajo vlago in preprečujejo drgnjenje ob kožo, kar ti bo zagotavljajo udobje.

Verjetno se strinjaš, da v omari ne moreš imeti preveč parov nogavic. Njihovo obuvanje je nepogrešljivi del jutranje rutine. Svetujemo ti, da pobrskaš po ponudbi na Zalandu in izbereš takšne z zanimivimi, morda šaljivimi motivi, ki ti bodo privabili nasmeh na obraz.

Edinstven videz z dokolenkami in nogavicami nad koleni

Dokolenke so postale priljubljene v 70. letih po zaslugi šolskih uniform v nekaterih državah, še danes pa so odlična popestritev vsakega videza. Odlično se obnesejo v kombinaciji z mini krilom ali kratkimi hlačami, lahko jih oblečeš tudi k oblekam. Za najbolj zapeljive trenutke dneva pa vzemi iz omare prefinjene in prosojne nogavice nad koleni, ki se končajo s čipko.