Medsezonsko znižanje do -50 %

Na na jesensko zimske stile

Ženski pohodniški čevlji na znižanju

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 212

Kakovostni ženski pohodniški čevlji v akciji na Zalandu

V spletni trgovini na Zalandu najdeš bogato izbiro ženskih pohodniških čevljev v akciji. Izbiraš lahko med nizkimi in visokimi čevlji.

Pohodniške čevlje izbereš glede na teren, na katerem jih boš nosila. V vsakem primeru pa morajo biti odporni na vremenske razmere in narejeni iz kakovostnih materialov, da bodo tvoje noge zaščitene in da jih boš lahko nosila dlje časa.

Ker je izbira na Zalandu res velika, poišči takšne, ki se bodo skladali s tvojim stilom oblačenja. Če imaš rada klasičen in umirjen stil, potem izberi čevlje temne barve. Če pa imaš rada barve in ti ustrezajo pisana športna oblačila, potem izberi čevlje, ki so narejeni v tvojih priljubljenih barvah.

Visoki ali nizki ženski pohodniški čevlji v akciji?

Najprej razmisli, katero številko čevljev potrebuješ. Boš nosila debelejše nogavice ali tanke, pohodniške? V vsakem primeru podplat izmeri v popoldanskem času, ko je stopalo nekoliko večje. Pohodniški čevlji naj bodo vsaj za eno številko večji od navadnih, saj je v njih noga bolj obremenjena.

Rada hodiš po nezahtevnem, dokaj ravnem terenu? Potem izberi nizke čevlje, ki so tudi lažji in prijetnejši za hojo.

V kolikor se resneje ukvarjaš s pohodništvom in hodiš tudi po skalnatem terenu, izberi visoke pohodniške čevlje. V njih bo noga bolj zaščitena, podplat pa je narejen tako, da ti ne bo drselo niti na mokrih in gladkih skalnatih površinah.

Akcija ženskih pohodniških čevljev iz različnih materialov

V kolikor imaš zelo gibljive sklepe in si v preteklosti že imela težave z gležnji, izberi vezalke, ki bodo stabilizirale nogo. Lahko jih boš močneje zavezala in tako bo tvoj korak trdnejši.

Če se pogosto potiš v noge, za svoje pohodniške čevlje izberi takšne, ki so narejeni iz naravnih materialov. Usnjeni zgornji deli čevljev so tudi odpornejši na morebitne poškodbe ali vremenske vplive.

Če izbiraš poletne pohodniški čevlje in te bo pot zanesla tudi med potoke reke ali jezera, izberi takšne, ki imajo zgornji del narejen iz sintetičnega usnja in tekstilne mrežice. Ti se ob stiku z vodo namreč zelo hitro posušijo.