Ženski dežni škornji na znižanju

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 60

Na Zalandu trendi ženski dežni škornji v akciji

Nič ni lepšega, kot če lahko v deževen dan zakorakaš s čudovitimi dežnimi škornji, ki se podajo tvojemu stilu. V spletni trgovini na Zalandu lahko izbiraš med različnimi trendovskimi, modnimi dežnimi škornji.

Izbiraš lahko med visokimi in nizkimi modeli ter med podloženimi in takimi brez dodatne izolacije. Škornji so lahko podloženi s flisom, ki je toplejši ali le s filcem. Najbolje je, da izbereš takšne, ki imajo podlogo prilepljeno ali všito na škorenj, saj jih boš lažje obula in sezula.

Podložene s flisom izberi, če si na dežju dlje časa in imaš rada, da ti je v noge vedno toplo. Škornje brez podloge izberi za tople, poletne dni.

Velika akcija ženskih dežnih škornjev za vse terene

Hodiš z dežnimi škornji po mestu ali po parku in v naravi? Od tega je namreč odvisno, kakšen podplat boš izbrala. Če hodiš po ravnih in nedrsečih površinah izberi ravnega.

V kolikor imaš rada sprehode po dežju v parku in naravi, izberi podplat, ki ne bo drsel. Tudi visoki škornji, z vezalkami na vrhu, ti bodo prišli prav na dolgih sprehodih, da bodo tvoje noge ostale res suhe.

Nekateri škornji imajo ob straneh elastičen vstavek, da jih lažje obuješ. Drugi modeli so zgoraj širši ali imajo ob strani zaponko.

Iz kakšnega materiala so dežni škornji?

Dežni škornji so narejeni iz vinila (pvcja) ali iz kavčuka (gume). Če kupuješ dežne škornje, ki bi jih rada uporabljala več let, izberi takšne, ki so narejeni iz vinila, saj je njihova življenjska doba daljša, res pa je, da so zaradi tega tudi trši.

Če rada menjavaš dežne škornje pogosteje in jih uporabljaš tudi kot modni dodatek, izberi škornje iz kavčuka ali kakšnega umetnega materiala. Življenjska doba je sicer krajša, so pa zato mehkejši in jih je zelo prijetno nositi.

Ko izbiraš številko škornjev, imej v mislih, da se dežni škornji ne prilagajajo nogi, saj so materiali čvrsti. Izberi takšne, da bo v njih še prostor za nogavice, da se izogneš žuljem.