Ženski gležnjarji na znižanju

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 3.675

Na Zalandu ženski gležnjarji v akciji

V spletni trgovini na Zalandu imaš veliko izbiro gležnjarjev v akciji. Lahko izbiraš med gležnjarji z vezalkami, platformo, peto ali pa se preprosto odločiš za gležnjarje v motorističnem ali kavbojskem stilu.

Izbira gležnjarjev je odvisna od tvojega stila oblačenja. Če se odločiš za popestritev, izberi takšne, ki izstopajo.

Gležnjarji spadajo med najbolj popularno žensko obutev, saj jih lahko nosiš tako v zimskem času, kot v prehodnih obdobjih kot sta jesen in pomlad. Lepi in udobni so, hkrati pa dobro zaščitijo nogo pred mrazom in drugimi vremenskimi vplivi.

Akcija ženskih gležnjarjev za hladnejše in tudi bolj tople dni

Če izbiraš gležnjarje za dlje časa, izberi takšne, ki so narejeni iz naravnih materialov. So sicer trši in jih moraš razhoditi, da se zmehčajo, a jih boš lahko nosila še vrsto let.

V kolikor pa rada slediš trendom in jih menjavaš pogosteje, pa lahko izbereš tudi takšne, ki so narejeni iz umetnih materialov. Ti bodo že ob nakupu mehkejši in zato tudi udobnejši.

Če veš, da boš gležnjarje nosila po snegu in dežju, izberi takšne, ki so narejeni iz gume. Izbiraš lahko med nepodložnimi in podloženimi. Nekaterim ženskam so že tople nogavice dovolj, druge pa potrebujejo še toplo, merino volno v čevlju.

Različne priložnosti, različni gležnarji

Na Zalandu v ponudbi gležnjarjev najdeš tako elegantne, z ozko peto, kot tudi robustne z debelim podplatom. Za v službo so primerni bolj elegantni, za na sneg pa robustni in nepremočljivi. Najbolje je, da imaš za vso priložnost svoje.

V kolikor si oboževalka koncertov, festivalov in nočnega življenja na splošno, izberi kakšne odštekane gležnjarje, pisane, živih barv ali z vpadljivim podplatom. Tako bodo tvoje noge zaščitene, hkrati pa boš izstopala in poudarila svoj unikaten stil.

Če želiš stabilnejši korak in tesnejši oprijem ob nogi in gležnju, izberi takšne na vezalke. Tudi če imaš rajši širše gležnarje, te na Zalandu čaka bogata izbira. Obilo užitka ob izbiranju svojih novih čevljev.