Otroške zimske jakne

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 282

V hladnejših mesecih je čas za otroške zimske jakne

Otroška zimska jakna iz pretekle sezone je najboljši pokazatelj, kako hitro teče čas in koliko je v enem letu zrastel otrok. Presenečenje? Je res že čas za novo zimsko jakno? Dejstvo je, da otroci novo zimsko jakno zaradi navedenega razloga potrebujejo (skorajda) vsako sezono.

Na Zalandu najdeš pravo jakno zase. Če potrebuješ zimsko jakno za vsak dan, izberi tako, ki ti je všeč in se enostavno kombinira z ostalimi oblačili. Zelo praktična je tudi kapuca, ki greje glavo v vetru in mrazu. Če iščeš jakno za smučanje, je pomembno tudi to, kako topla in odporna na vlago je. Pri smučarskih jaknah pride prav tudi, da ima dovolj žepov, v katere lahko shraniš denimo smučarsko karto ali rezervne rokavice.

Poleg tega, da otroci hitro rastejo, se otroške jakne hitro umažejo in zmočijo, zato je rezervna jakna več kot dobrodošla rešitev za tovrstne primere. Dobro je imeti vsaj dve, po možnosti eno toplejšo in drugo, ki je bolj lahka in manj topla. V poštev pridejo tudi debelejši soft sheli. Če pa se otrok ukvarja s kakršnim koli zimskim športom, pa je pred sezono potrebno razmišljati tudi v tej smeri in mu kupiti zimsko jakno, ki se bo dobro prilegala njegovemu telesu ter mu v zimskih aktivnostih omogočila prosto gibanje brez ovir.

Kako izbrati pravo velikost otroške zimske jakne?

V spletni trgovini ti bo v pomoč filter, ki prikazuje razpon razpoložljivih velikosti. Prav tako najdeš informacije o velikosti pri opisu posameznega izdelka in sicer pod zavihkom »Velikost in prileganje«. Če si še vedno v precepu, preveri informacije v našem splošnem vodniku po velikostnih številkah. Pomagaj si tudi z velikostmi oblačil, ki jih že imaš doma in ti ustrezajo.

Kakšne so zapovedi za mlade modne navdušence?

Na Zalandu poskrbimo, da se v naši ponudbi znajdejo aktualni modni kosi za najmlajše, ter da so oblačila narejena iz visoko kvalitetnih materialov, za največje udobje vsakega malega nagajivčka. Zelo moderni so živopisni potiski, nad katerimi bodo navdušeni tako fantje kot za punce. Obrobe iz umetnega krzna in bleščice so trenutno v modi, prav tako žive in pastelne barve, ki se podajo klasični črni ali beli barvi, nad katerimi bodo otroci vsekakor navdušeni.

Fantje pa ne bi bili fantje, če ne bi oboževali modne modre, zelene ali rdečebarve v vseh mogočih odtenkih. Otroška moda je zakon in komaj čakamo, da jo na Zalandu poizkusiš tudi ti!