Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 6.728

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.
ian.fris
ian.fris
ian.fris·

Ralph Lauren, vrhunska moda in prestiž po ameriško

Ikonična znamka Ralph Lauren je sinonim za prefinjen ameriški stil s pridihom sodobnosti. Na moderen način obuja ameriško tradicijo in dediščino, ki se je tu rojevala skozi pretekla desetletja.

Znamka prepriča s klasično oblikovanimi kosi vrhunske izdelava in krojenja. Moda, ki se odlično prilega in odlično izgleda. To je Ralph Lauren.

Danes znamka ponuja oblačila, dodatke, spodnje perilo za vso družino. Ponuja videz brezčasne elegance, ameriški prestiž in neskončno udobje.

Spletna trgovina Ralph Lauren na Zalandu

Na Zalandu smo zelo ponosni, da je naša spletna trgovina založena s kar 5700 kosi legendarne znamke Ralph Lauren. Na voljo je ponudba za vso družino, zlahka najdeš kombinacije, v katerih se boš super počutil od jutra do večera.

Elegantne obleke čudovito poudarijo postavo. Lahkotna športna obutev izstopa iz uveljavljenega povprečja. Nepogrešljiva poletna pokrivala Ralph Lauren so pravi modni dodatek na mondenih letoviščih. Klasične polo majice izgledajo trendi in sveže. Modne bluze, srajce in elegantne hlače ne izstopajo, a vendar vsak kos glasno pripoveduje svojo zgodbo. Otroška oblačila so neskončno ljubka in razigrana, po drugi strani pa dajejo vtis, da jih nosijo male princeske in princi.

Iščeš polo majico? Izberi Ralph Lauren

Začetki znamke segajo v leto 1967, ko je modni oblikovalec Ralph Lauren, po katerem znamka še danes nosi ime, začel izdelovati moške kravate. Sledila je kolekcija za moške, ki jo je poimenoval Polo. V 70. letih je sledila še linija ženskih oblačil. V istem obdobju je znamka postala po prepoznavnih polo majicah, ki so še danes zaščitni znak znamke.

V 80. letih prejšnjega leta se je znamka razširila v Evropo in postopoma tudi drugod po svetu. Ralph Lauren je tako s svojimi trgovinami danes prisoten v največjih prestolnicah, kot so Paris, Kijev, Moskva, Tokio, London, Milano ter seveda v naši spletni trgovini. Med bogato ponudbo najdeš tudi številne kultne polo majice.