Katalog

Najbolj priljubljeni filtri

OVS katalog prinaša trendovski šik

OVS je italijanska modna znamka, ki je postala sinonim za trendovsko, udobno in dostopno oblačilno zgodbo za vso družino. Zgodovina te blagovne znamke sega več kot 50 let nazaj, ko je bila ustanovljena leta 1972 v Italiji. Od takrat je OVS rastel in postal eden največjih trgovcev z oblačili v Italiji ter pomemben igralec na svetovnem trgu mode. OVS katalog se osredotoča na ponudbo oblačil za moške, ženske in otroke, kar omogoča celovito ponudbo, ki zadovoljuje potrebe vse družine. Njihova paleta izdelkov vključuje vse, kar si lahko predstavljaš, od kratkih in dolgih majic ter hlač do jopic, jakn, kopalk in še mnogo več. To pomeni, da lahko stranke v OVS katalogu najdejo vse, kar potrebujejo, da ohranijo svoj slog in udobje v vsakodnevnem življenju.

Izdelki OVS s super modernimi materiali

Ključna značilnost izdelkov OVS je uporaba sodobnih materialov in tehnik proizvajanja. Med najbolj priljubljenimi materiali je zagotovo jeans, ki ga pogosto uporabljajo za izdelavo kavbojk, jopic, jakn in drugih kosov oblačil. Jeans je priljubljen zaradi svoje vzdržljivosti, udobja in vsestranskosti, zaradi česar je odlična izbira za vsakodnevno nošenje. Poleg jeansa so izdelki OVS narejeni tudi iz drugih različnih materialov, ki zagotavljajo udobje in slog. To vključuje mehke bombažne tkanine za majice, udobne tkanine za hlače ter lahke materiale za jakne in jopice. Vse tkanine so skrbno izbrane za njihovo kakovost, udobje in trajnost, kar omogoča, da stranke uživajo v svojih oblačilih ves dan.

Trajnostno mora biti s smislom

Ko govorimo o trajnostnem poslovanju, moramo biti zelo pozorni. In ker mi želimo podpirati zelene prakse, smo pri oblikovanju ponudbe toliko bolj pozorni na veliko skorajda nevidnih dejavnikov, ki vplivajo na to, če se znamka uvrsti na Zalando ali ne. Pomembna značilnost OVS je tudi njihova predanost trajnostnemu in odgovornemu poslovanju. Znamka se zaveda vpliva mode na okolje in se zato zavzema za uporabo recikliranih materialov ter trajnostnih proizvodnih procesov. To pomeni, da se pri izdelavi njihovih oblačil uporabljajo materiali, ki so bili predhodno reciklirani, ter metode proizvodnje, ki zmanjšujejo negativni vpliv na okolje.

OVS govori italijansko dovršenost

OVS se prav tako zavzema za pošteno obravnavo delavcev v svoji dobavni verigi ter za izboljšanje delovnih pogojev in plačilnih pogojev v tovarnah, ki izdelujejo njihova oblačila. To pomeni, da lahko stranke OVS kupujejo z zaupanjem, saj vedo, da podpirajo znamko, ki se zavzema za trajnostnost in družbeno odgovornost. Pod črto gledano je OVS znamka, ki združuje slog, udobje in trajnostnost v svojih izdelkih. Ne glede na to, ali iščeš vsakodnevne kose oblačil za delo ali prosti čas, ali pa potrebuješ kopalke za poletne dni na plaži, lahko v virtualni Zalando nakupovalni trgovini najdete OVS oblačila, ki ustrezajo tvojemu slogu in potrebam, obenem pa s to super izbiro podpiraš trajnostno in odgovorno poslovanje.