Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 65

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

OVS, otroška moda, ki jo obožujejo otroci in starši

Italijanska znamka OVS ponuja čudovita oblačila za malčke, otroke in najstnike. Sodi med vodilne ponudnike otroške mode pri nas. Poleg raznolike ponudbe, prilagojene otrokom in mladim, prepriča z dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo. Kakovost pri znamki ni vprašljiva: prav vsi kosi so izdelani iz preverjenih materialov, izdelava pa je premišljena in natančna.

Znamka zasleduje in ustvarja trende na področju otroške mode. Otroška moda OVS je igriva, radoživa in super udobna. Namenjena je otrokom in njihovemu dobremu počutju v vseh delih dneva.

Otroci pri znamki OVS na prvem mestu. Znamka podpira številne projekte namenjene otrokom, med drugim je podpornica organizacije za pravice otrok »Save the children«.

Super OVS otroška moda

Ponudba oblačil znamke OVS je dovolj široka, da lahko zadovolji okus in potrebe najzahtevnejših otrok in njihovih staršev. Ponuja lepe in nosljive kose za vse priložnosti, od jutra do večera: udobne pižame, pajkice in spodnje perilo, džins, super luštkana krila in oblekice ter trenirke z motivi najljubših otroških super junakov. OVS ponuja tudi toplejše jakne in oblačila za zimo ter dodatke.

OVS je pravi naslov za modne princeske, ki že od malih nog dajo veliko na videz in modo. Majhne modne navdušenke rade nosijo oblekice in krila. Ker pa je praktičnost in udobje v vrtcu in šoli na prvem mestu, jih kombiniraj s pajkicami. Najdejo se tudi take z bleščicami.

Naša spletna trgovina je prava zakladnica OVS oblačil za najmlajše

Zalando spletna trgovina nudi enostavno in hitro nakupovanje. Izbiraj med več kot 400 otroškimi modnimi kosi OVS in poskrbi za nepozabne kombinacije, ki jih bodo malčki radi nosili. Otroška moda še nikoli ni bila tako razburljiva in dosegljiva kot je danes.

Iščeš otroško spodnje perilo in bazične kose, denimo majice z dolgimi rokavi, ki jih otrok potrebuje vsak dan? Pri nas so na voljo tudi multipakiranja, vse od 2 delnih do 7 delnih pakiranj.