Čevlji za dojenčke

Število izdelkov: 1.177

Naj bodo noge na varnem vse dni v letu s čevlji za dojenčke

Svoji obutvi vedno posvečamo precej pozornosti, saj morajo biti naši čevlji lepi in v skladu z modnimi smernicami, ob tem pa tudi udobni, da se v njih noga dobro počuti, tudi če jih imamo obute več ur skupaj. Povsem enako je z najmlajšimi, čevlji za dojenčke so zelo pomembni, saj so njihove nožice še bolj občutljive, hkrati pa si seveda vsi želimo, da bi tudi dojenčki izgledali kot iz škatlice. Tako kot cela družina.

Obutev za dojenčke je prav tako pomembna kot pri odraslih

Pri obutvi za dojenčke se modeli zelo razlikujejo glede na starostno obdobje otroka. Če tvojega malčka šele prvič pelješ iz stanovanja, morda na sprehod v vozičku ali na obisk k starim staršem, potem potrebuješ prve otroške čevlje. Ti s podobni copatkom, so tanjši in nudijo predvsem zaščito pred mrazom, hkrati pa so narejeni iz elastičnih materialov, zato jih dojenčku brez težav obujemo. Elastika bo poskrbela, da bodo čevlji ostali na svojem mestu tudi med najbolj nemirnimi uricami.

Miniaturne različice slavnih modelov

Za nekoliko starejše - tiste, ki morda že delajo prve korake, ali pa niso več daleč od tega, da shodijo brez pomoči - pa v spletni trgovini na Zalandu lahko najdeš raznoliko izbiro pravih majcenih čevljev, z istimi funkcionalnostmi kot pri čevljih za odrasle. Superge z zapiranjem na paščke so enostavne, da se ne ukvarjaš z nenehnim zavezovanjem vezalk. Med sprehodi, ko bo otrok malo starejši, jih bo lahko obul tudi sam. V ponudbi najdeš tudi miniaturne kopije znamenitih modelov čevljev priznanih blagovnih znamk - tako ti kot tvoj otrok lahko obujeta v enak par čevljev, le številka bo nekoliko drugačna.

Če si torej želiš čevlje za dojenčka iz blaga, iz umetnih materialov, s čisto tankim podplatom ali z debelo gumo, morda tudi dežnih škornjev, si na pravem mestu. V spletni trgovini na Zalandu te bo ponudba brez dvoma navdušila.