Čevlji za dojenčke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 1.291

Trendi čevlji za dojenčke na Zalandu

V spletni trgovini Zalando najdeš veliko izbiro primerne in kvalitetne obutve za dojenčke. Izbiraš lahko med različnimi blagovnimi znamkami, materiali in barvami čevljev.

Pri izbiri čevljev za svojega dojenčka imej v mislih, da otrok potrebuje kvalitetno obutev. Hkrati pa jo bo tudi zelo hitro prerasel in bo kmalu potreboval novo. Zato si v spletni trgovini lahko izbereš priljubljene čevlje, ki so ti všeč in veš, da jih bo potreboval v prihodnosti.

Pri svojem otroku pa večkrat preveri, ali mu obutev, ki jo ima, sploh še ustreza. Nepravilna številka obutve lahko povzroči vraščene nohte in nepravilen razvoj otrokovih stopal.

Izberi kvalitetno obutev za dojenčke

Zelo pomembno je, da izbereš kvalitetne čevlje za svojega malčka, saj s tem vplivaš tako na njegovo počutje kot tudi na razvoj. Če si kupljene čevlje ali copate ves čas sezuva, mu zagotovo nekaj ne ustreza. Morda so samo prevroči in potrebuje tanjše nogavice.

Prav tako mora številka obutve biti pravilna, zato si vzemi čas in mu pozorno izmeri stopalo. Otrok ne potrebuje veliko različnih čevljev. Naj pa bodo ti, ki jih ima, kvalitetni in prave številke.

Nogo dojenčku izmeri v popoldanskem času ali zvečer. Stopi naj na beli list, ki ga položil ob steno. Otrokova peta naj bo ob steni, z svinčnikom pa označi konec najdaljšega prsta in nastalo dolžino izmeri.

Čevlji za dojenčke glede na to, za kaj jih bo uporabljal

Ko svojemu dojenčku izbiraš obutev, mu izberi čevlje, narejene iz naravnih materialov. V njih namreč koža diha, hkrati pa mu nudijo visoko stopnjo udobja.

Dojenčki, ki še ne stojijo samostojno, imajo obutev bolj kot modni dodatek ali dopolnitev njihovemu stilu. Zato lahko brez ovir izbiraš med barvami in modeli.

Takoj, ko se dojenček začne postavljati na noge, pa izberi copate, ki imajo nedrseče podplate. Bodi pozorna tudi na to, da se enostavno obujejo in sezujejo, saj bo malček zelo ponosen na dejstvo, da to že zna sam.