Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 265

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Oblačila in dodatki Carter's za naše najmlajše

Carter's je tu za nas in za naše otroke že več desetletjih. Ustanovljen je bil namreč že leta 1895. Kar pomeni, da so oblikovali in izdelali že veliko otroških oblačil. To pove tudi podatek da Carter's predstavlja približno četrtino vse prodaje na trgu otroških oblačil za spanje in oblačil za starostno skupino otrok od nič do dveh let. To pomeni, da so izdelki kakovostni in po ugodnih cenah, zato se htiro odpravi v Zalando spletno trgovino in kupi simpatično, udobno otroško oblačilo.

Kaj vse te čaka v Carter's spletni trgovini?

V Carter's spletni trgovini na Zalando spletnih straneh se najde mnogo različnih oblačil in drugih dodatkov. Tako lahko za otroka kupiš vse od pajacev za spanje do snežnih kombinezonov. Bogata pa je še ponudba hlač, vse od kavbojk do kratkih hlač. Različni so materiali od toplega flisa do bombaža. Carter's oblačila so primerne za različne priložnosti. V spletni trgovini se tako najdejo otroške oblekice kot tudi pajkice za brezskrbno igranje. Obleke so na voljo v več barvah in so primerna za dečke ter deklice.

Nekateri izdelki imajo oznako trajnostno. To pomeni, da nosijo certifikat GOTS certifikat, saj so izdelana iz vsaj 90 odstotkov organskih surovin. Ponudba se seveda ne konča pri oblekah. V Carter's spletni trgovini najdeš še številne otroške dodatke. Lahko najdeš ljubke kape s cofom ali pa kopalne brisače.

Za kaj vse še poskrbimo v Carter's spletni trgovini?

Ne skrbi, pri vsakem izdelku je jasno napisano, za kakšno velikost otroka, zato je nakup enostaven. Napisano je tudi kako je potrebo vzdrževati oblačila, da je njihovo potovanje v prlanem stroju vedno varno. Pri nakupu je še super, saj lahko zbiraš koliko kosov oblačila želiš prijeti naenkrat. Tako lahko zbiraš ali želiš dobiti samo eno majico ali pa kar šest majic iste ali drugačne barve.

.