Otroški kopalni plašči

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 72

Zavij svojega malčka v najmehkejši otroški kopalni plašč

Za svoje otroke si želimo le najboljše in prav je tako. Želimo si, da so čisti in urejeni ter da jih prav nikoli ne bi zeblo. Ob kopanju ali tuširanju malčka je zelo pomembno, da je to zanj pozitivna izkušnja, ki se jo bo privadil in bo postala del njegovega vsakdana. Zato poskrbi, da bo zadovoljen, pri tem pa ti pomagajo mehki in udobni otroški kopalni plašči.

Ko pride otrok iz banjice ali tuša, ga hitro ovij v kopalni plašč, da mu bo prijetno ter da ga ne bo zeblo. Plašček je odlična zaščita, otroci se vanj zelo radi zavijejo in uživajo.

Kopalni plašči za otroke za na morje ali bazen

Kopalni plašči za otroke ti pridejo prav tudi na morju ali na bazenu. Otroci radi skačejo v vodo, tudi večkrat na dan in zelo priročno je, da se lahko po prihodu iz vode zavijejo v kopalni plašč. Preprosto dodaj ga v torbo za na plažo ali v njegov nahrbtnik, ko se s šolo odpravi na bazen na plavalne vaje.

Ob kopalnem plašču ne pozabi tudi na ustrezne kopalke. Za športno plavanje so bolj primerni oprijeti modeli, za večje deklice enodelne kopalke, ki ostanejo na svojem mestu tudi pri skokih v vodo in hitrem plavanju.Otrok naj svoj kopalni plašč izbere sam

Otroška oblačila so običajno bolj zabavna in pisana od tistih za odrasle. Ponudba otroških kopalnih plaščev za otroke je v spletni trgovini na Zalandu zelo bogata. Skupaj lahko izbereta barvo in potisk plašča, svetujemo model s praktično kapuco, ki jo otroci obožujejo. Na voljo so tudi modeli z dodatki plišastih živali, ki bodo manjšim otrokom zagotovo zelo všeč. Ti pa poskrbi za izbiro prave velikosti in dolžine kopalnega plašča. In seveda, ne pozabi na materiale, ki naj bodo otrokovi koži prijazni in hitro sušeči.