Otroški nahrbtniki in torbe

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 441

Otroški nahrbtniki za vse zaklade tvojega otroka

Za otroke ni večjega veselja, kot če lahko posnemajo odrasle, še posebej svoje starše, ki so njihovi največji vzorniki. Zdaj jim lahko omogočiš, da bodo tudi oni v svoj nahrbtnik pospravili vso svojo nujno opremo za nabiranje izkušenj v širnem svetu.

Si naveličan priprav pred izletom, počitnicami ali vsakodnevnim odhodom v vrtec? Nauči svojega otroka samostojnosti in kmalu bo dela bistveno manj. Naj si otrok izbere nahrbtnik po svojih željah in sam pripravi svoje stvari, kamorkoli se odpravljate. Njegov ponos bo neizmeren, ti pa boš imel več časa zase ter bolj zadovoljnega in samostojnega otroka.

Bleščice ali dinozavri? Prav vsi nahrbtniki so ljubki, praktični in kakovostni

Tvoj otrok ima gotovo najljubšo žival, ob kateri se razneži kadarkoli jo vidi. Razveseli ga z nahrbtnikom s podobo ljubke mucke, koale, samoroga ali katerekoli druge živali. Morda se otrok navdušuje nad določeno risanko in ima že celo kolekcijo oblačil s prav to tematiko? Zraven spada seveda še nahrbtnik, ki ga bo vedno spomnil na njegovega priljubljenega junaka.

Malo večji otroci bodo navdušeni nad praktičnimi nahrbtniki z veliko žepi in nastavljivimi naramnicami. Izbirajo lahko med različnimi priznanimi modnimi in športnimi znamkami ali privlačnimi motivi v trendovskih barvah in vzorcih. Poleg nahrbtnikov pa imaš na izbiro tudi torbice za čez ramo in za okoli pasu, pa tudi večje torbe, primerne za sprehod z dojenčkom.

Naj ima tvoj otrok svoje potrebščine vedno pri roki

Otroci imajo vedno polno idej, kaj vse morajo vzeti s seboj, ko se odpravijo na obisk, na igrišče ali na sprehod. Vse svoje igrače, rezervna oblačila in prigrizke bodo lahko spravili v ravno prav velik nahrbtnik po svoji izbiri in ga z veseljem nosili s seboj.

Najtežja naloga zate in tvojega otroka pa bo med vsemi otroškimi nahrbtniki na Zalandu izbrati tistega pravega. Nežni motivi mavrice, pravljičnih bitij ali metuljev bodo navdušili nežne dušice. Mali raziskovalci pa bodo lahko izbirali med potiski avtomobilov, dinozavrov ali morskih bitij.