Katalog

Najbolj priljubljeni filtri

Staccato prinaša otroško modo za najmlajše in najstnike

Izbira otroških oblačil je vedno zahtevna naloga, saj si za svoje otroke vedno želimo le najboljše, po drugi strani pa obleke tudi hitro prerastejo in zelo dragi kosi vendarle niso najbolj smiseln nakup. Zato v poštev pride otroška moda Staccato, ki ti prinaša kakovostne kose oblačil po denarnici prijaznih cenah, poleg tega pa na Zalandu lahko najdeš kar nekaj izdelkov, ki jih otroci lahko uporabljjo na več načinov.

Za najmlajše moramo predvsem v hladnih mesecih poskrbeti z debelimi, podloženimi pajaci, ki jih ščitijo pred mrazom in padavinami, ko pa nekoliko zrastejo, je jakna že boljša izbira, saj so lahko bolj svobodni. Na Zalandu se v zbirki oblačil Staccato skriva kar nekaj zanimivih oblačil »2 v 1«, ki se iz pajaca spremenijo v jakno, ali pa se celotni kombinezon loči na bundo in hlače.

Vodoodporna oblačila za vsako vragolijo

Na Zalandu lahko najdeš celotne sete oblačil za mlajše otroke, od pajacev, bodijev pa do čevljev in kap, s katerimi zaokrožiš njihovo opravo. Pri izbiri je pomembna tudi kapuca, najdeš lahko modele s podloženimi kapucami ali pa s tanko kapuco in tudi takšne, ki so vodoodporne in primerne za vsako vragolijo, ki tvojim otrokom pade na pamet.

Staccato spletna trgovina za otroke vseh starosti

Za najstnike Staccato ponuja puloverje, za mlajše pa otroške obleke in puloverje z živalskimi motivi, dinozavri ali pa najbolj priljubljenimi risanimi junaki za tiste, ki jih do najstniške dobe še loči nekaj let. V spletni trgovini lahko izbiraš tudi med paketi majici za cel teden v različnih barvah, najdeš pa lahko tudi pižame in otroške pajkice, ki jih bodo otroci z veseljem nosili doma.

Iščeš modna oblačila za najstnika, ob tem pa še zimsko opravo za najmlajše člane družine? Spletna trgovina Staccato ti ponuja pestro izbiro oblačil, ki jih bodo veseli tako tvoji otroci kot tvoja denarnica.