Otroške pižame

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 656

Pižame za dojenčke - srečen otrok in zadovoljni starši

Vedno je priložnost, da otroško garderobo dopolniš s funkcionalnimi kosi oblačil. Ob tem ne pozabi niti na pižamo, v kateri se bo tvoj otrok udobno počutil in mirno spal vso noč. Obišči Zalando, kjer te čaka krasna ponudba udobnih pižam za dojenčke, malčke in tudi starejše otroke. Razišči ponudbo in si zagotovi te nepogrešljive kose oblačil.

Razveselilo te bo pakiranje po več kosov, kar je še posebej cenovno ugodno in praktično. Po ugodni ceni si lahko priskrbiš kar tri kose pižam istega modela, a v različnih barvah in vzorcih. Tako boš vedno imela pri roki dodatno pižamo, ko se mora tvoj otrok preobleči.

Ustrezna pižama za krepčilen in nemoten spanec

Vsak otrok, pa tudi starš ima svoje želje in ravno zato so dizajni otroških pižam v spletni trgovini Zalando tako zelo pestri. Večerna rutina je še toliko bolj lahkotna in zabavna, ko otrok radostno zleze v pižamo z očarljivim motivom, kot so mavrični samorogi, zvedavi delfini ali pa mogočen leopardji vzorec.

Da bo tvoj otrok kar se da dobro in nemoteno spal, je nujno, da je med spanjem ustrezno oblečen. Naravni material, kot je stoodstotni bombaž, bo s svojo nežnostjo tvojemu otroku narisal nasmeh na obraz in ti boš ob tem mirna in zadovoljna, saj si mu priskrbela optimalno oblačilo.

Funkcionalni dizajni izpolnijo vsa pričakovanja

Čakajo te pajaci z dolgimi rokavi in zadrgo, ki sega vse do mednožja in tako omogoča udobno oblačenje. Vrh zadrge je skrbno obdan s tkanino, tako da je malček ustrezno zaščiten. Navdušili te bodo tudi domiselni modeli, kot je udobna spalna vreča za dojenčke. Ta s svojo toplino otroku pričara pravo gnezdece in ima obenem funkcijo odeje, ki pa ostane na mestu, ne glede na gibe otroka.

Vedno je dobrodošla tudi praktična dvodelna pižama. Tudi to boš našla v naši spletni trgovini, tako model z dolgimi kot tudi s kratkimi rokavi in hlačnicami. Razveselilo te bo tudi to, da z nakupom spodbujaš trajnostno modo, saj so izbrani kosi v 50 - 70 odstotkih izdelani iz ekoloških materialov.