Zimski kombinezoni za dojenčke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 24

Skafandri za doječke za tople zime in nasmejane obrazke

Ekstremne vremenske razmere zahtevajo ustrezna oblačila. Še posebej, ko je govora o najmlajših, ki so še zelo občutljivi in si za njih želimo, da jim je vedno udobno, toplo in da so na suhem.

V spletni trgovini na Zalandu smo zato zate in za tvojega malčka pripravili zanimiv izbor skafandrov za dojenčke, ki ga nenehno dopolnjujemo z novimi, trendovskimi modeli. Tako zate kot za tvojega otroka je pomembno, da vaju ne zebe in da so oblačila modna in dizajnersko privlačna. In prav taka imamo na Zalandu.

Kombinezoni za dojenčke za na smučišče ali igrišče

Dojenčki niso prav pogosto na smučeh, čeprav seveda poznamo tudi izjeme, ko že res zelo majhni otroci stopijo na smuči ali snežno desko. A za večino je v prvih mesecih in letih življenja zimski kombinezon primeren za vse kaj drugega kot za šport na smučeh.

Kombinezoni nudijo izjemno zaščito pred mrazom in vetrom, otrok je v njih popolnoma pokrit, tako da mu nikjer ne piha in je ves čas zadovoljen. Tako bo družinica lahko zunaj preživela tudi nekaj več časa.

Kombinezoni so običajno podloženi, mehki in udobni. Svetujemo ti modele s kapuco, ki nudi dodatno zaščito.S kapo ali brez, kapuca vedno pride prav. Kapuce so lahko okrašene z umetnim krznom za dodatno popestritev.Prikupni skafandri za dojenčke naj bodo predvsem praktični

Na Zalandu vemo, da morajo biti otroška oblačila tudi in predvsem praktična. Da ponujamo oblikovalsko privlačne modele, je že jasno, a tudi materiali so kakovostni, kroji pa sodobni. Izberi kombinezon za dojenčka, ki se enostavno zapenja na zadrgo, pomembno pa je tudi vzdrževanje - izberi takega, ki se lahko pere v pralnem stroju.

Otroški kombinezon je kos oblačila, ki ga otroci povezujejo z zabavo, snegom, igro. Naj bo veselih barv in tak, da ga bo otrok zaradi udobja rad nosil, tebi pa bo v njem še bolj všeč in vedno najlepši.