Obleke za dojenčke

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 846

Za najlepše družinske trenutke izberi obleke za dojenčke

Dnevi, tedni in meseci, ko tvoj otrok hitro raste in se razvija praktično iz trenutka v trenutek, so zelo razburljivi, velikokrat tudi napeti za mlade starše, a vendarle eni najlepših v naših življenjih. In ker jih bomo ohranili v spominu za vedno, je prav, da tudi tvoj dojenček dobi oblekico, ki se jo bo vsaj na fotografijah rad spominjal. Zato izberi nove obleke za dojenčke, v katerih bodo v najlepših trenutkih tvoje družine izgledali kot iz škatlice.

Cela družina kot iz škatlice

Otroška oblačila, še posebej pa oblačila za dojenčke, izgledajo tako simpatično, ker so majhna, otroci pa v njih izgledajo tako ljubko in neskončno simpatično. Vsi si želimo, da bi naši otroci izgledali kot male princeske ali princi, ko se odpravimo na nedeljsko kosilo k staršem ali pa smo kot družina povabljeni na rojstni dan, morda tudi poroko naših prijateljev. Takrat iz omare potegnemo naša najlepša oblačila in edino prav je, da novo obleko za dojenčke privoščimo tudi najmlajšim članom družine. In če se ta obleka še ujema z opravo staršev, toliko bolje.

Koktejl obleke za dojenčke bodo navdušile okolico

V spletni trgovini na Zalandu smo zato pripravili pestro ponudbo oblek za dojenčke, ki imajo glede na starostno obdobje otroka vsaka svoje posebnosti. Lahko izbereš živahne oblekice z živalskimi vzorci ali junaki iz risank za najmlajše, za otroke, ki že hodijo, pa tudi nekoliko daljše oblekice, ki spominjajo na obleke nevest ali pa prave male koktejl obleke, kot bi se naši otroci odpravljali na večerno zabavo.

Izbiraš lahko med celo vrsto različnih materialov, obleke za dojenčke iz džinsa so zelo trpežne in bodo zdržale več padcev in vragolij tvojih otrok, iz oblek iz umetnih materialov lažje spraviš umazanijo, ki se bo na njih nabrala do konca živahnega dneva, oblekice iz bombaža pa so najbolj udobne in tudi dobro dihajo, zato se bodo otroci v njih počutili najbolj sproščeno.