Tvoj račun
    Cvetlična obleka z V-izrezom in napihnjenimi rokavi. Ima živahne barve, vključno s roza, modro, zeleno in rjavo. Dolžina do sredine meče.
    Midi obleka s cvetličnim vzorcem in puff rokavi v živahnih barvah (roza, modra, zelena). Ima V-izrez in ohlapen kroj. Drži temno rjavo torbico.
    Cvečni maxi obleko v živahnih barvah z globokim V-izrezom in nabranimi rokavi, v kombinaciji z temnim ročnim torbico in svetlimi petkami.
    Cvetna midi obleka s puff rokavi, ki nosi večbarvni vzorec v roza, zeleni in modri barvi. Narejena iz lahkotnega materiala. Prikazan zadnji pogled.
    Cvetna midi obleka v živahnih barvah z V-izrezom, napihnjenimi rokavi in ohlapnim krojem. Gladka, lahka tkanina poudarja obliko.
    Oblačilo z cvetličnim vzorcem, globokim V-izrezom, pufastimi rokavi in ohlapnim krojem. Tkanina se ponaša z živahnimi barvami: roza, modra, zelena in rjava.
    Oblačilo s cvetličnim vzorcem v živahnih barvah, kot so roza, modra in zelena. Ima V-izrez, obsežne rokave in dolžino do kolen. Lahka tkanina.
    Haljina s cvjetnim uzorkom s V-izrezom, kratkim napuhanim rukavima, izrađena od teksturiranog materijala koji sadrži živopisne boje poput ružičaste, plave, zelene i smeđe.

STRUCTURE SLEEVE MIDI DRESS - Dnevna obleka - loves me loves me not

111,00 €DDV je vključen

Prvotno:315,00 €-65%

Zadnja najnižja cena:143,00 €do-22%

Trenutna izbrana barva loves me loves me not

Velikost je manjša, zato priporočamo, da izbereš večjo številko

Dostava

• Standardna dostava

brezplačna

Brezplačna dostava in brezplačna vračila

30-dnevni rok vračila

Material zunanjega blaga:

96% poliester, 4% elastan
    Navodila za vzdrževanje:

Strojno pranje pri 30 °C, ne sušite v sušilnem stroju, ne uporabljajte belila

Izrez:

Globok V-izrez
    Način zapiranja:

Zadrga
    Žepi:

Všiti žepi
    Vzorec:

Cvetlični
    Številka artikla:

S0U21C04F-T11

Višina našega modela:

Naš moški/ženski model je visok 180 cm in nosi velikost S