Ženski dizajnerski kombinezoni

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 25

Za nekoliko drugačen izgled poskrbijo ženski dizajnerski kombinezoni

Ko izbiramo nova oblačila, smo vse prevečkrat ujeti v že ustaljene vzorce oblačenja, ki so nam blizu in na katere že dolga leta prisegamo. Tako vemo, kateri so naši najljubši kosi in včasih kar nekoliko preveč odlagamo možnost, da bi poizkusili še kaj novega. A če boš naslednjič namesto nove obleke izbrala nov ženski dizajnerski kombinezon, ki jemlje dih, boš brez dvoma našla naslednjo nujno izbiro za tvojo garderobno omaro.

Najljubša so nam tista oblačila, ki se odlično znajdejo v celi kopici različnih priložnosti, pa naj bo to večerna pijača, opravek, obisk zdravnika ali vsakodnevna pot v službo in nazaj. Zato so kavbojke postale nepogrešljivi del našega oblačenja, prepričani pa smo, da bodo takšni postali tudi ženski kombinezoni.

Enodelni ženski kombinezon - sproščena ali elegantna izbira

S tem enodelnim oblačilom lahko ubiješ dve muhi na en mah in rešiš izbiro spodnjega in zgornjega oblačila, saj bo za oboje poskrbel pajac. Če gre za dizajnerski kos najbolj priznanih svetovnih blagovnih znamk, kjer so jih oblikovali najboljši modni kreatorji sveta, je jasno, da boš postala prava modna ikona.

V spletni trgovini na Zalandu te čakajo različni pajaci, za različne letne čase in tudi različne družabne priložnosti. Kratek pajac iz modrega džinsa bo kot nalašč za poletne dni, saj kar izžareva sproščenost in samozavest, hkrati pa več kože pušča proste, da te poletna vročina ne bo ovirala.

Velika izbira divjih barv za vse karakterje

Veliko bolj uglajena izbira, tudi za večerne priložnosti, je dolg pajac iz mešanice viskoze in najlona, ki pokriva tvoje noge do gležnjev, v zgornjem delu pa se zaključuje s topom z naramnicami. K temu poleti dodaj še balerinke, pozimi pa športne superge in že je tukaj športno eleganten izgled, ki je pravi modni hit. Ne glede na tvojo izbiro pri barvah in vzorcih se bo v široki ponudbi na Zalandu zagotovo našel pravi ženski dizajnerski pajac zate.