Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 4.238

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Polo Ralph Lauren je modna ikona za vse generacije

Leta 1967 je Ralph Lauren ustvaril modno znamko, ki je do danes zrasla v eno največjih in najbolj pomembnih podjetij v svetu mode, ki pa ni ostalo znotraj okvirjev visoke mode, temveč ponuja izdelke za vsakdanjo uporabo in vse okuse. Na Zalandu te čaka izvrstna zbirka izdelkov Polo Ralph Lauren, vsem pa je skupen izvrsten izgled in kvaliteta, ki pri ameriški znamki nikoli ni pod vprašajem.

Od igralca pola do medvedka

Zagotovo si se že srečal z igralcem pola na konju, znamenitim grbom znamke Polo Ralph Lauren, ki krasi njihove prepoznavne izdelke, od puloverjev do polo majic. Če se nekatera konkurenčna podjetja ne želijo spustiti v vode bolj drznega dizajna, pri Ralph Laurenu vedno preizkušajo kaj novega.

Standard še vedno ostaja vezen manjši logo na puloverjih, majicah in kapah, ki jih najdeš v Polo Ralph Lauren spletni trgovini na Zalandu. Pletene in klasične športne kape so zelo priljubljen modni dodatek, v hladnejših dneh pa tudi dobra zaščita pred mrazom, predvsem pa boš s pravo kapo izgledal zelo dobro. Na Zalandu pa najdeš tudi nekaj bolj drznih kosov, od otroških poslikav na oblačilih za odrasle, predvsem z motivom priljubljenega medvedka Ralph Laurena, pa tudi majice z večjimi, bleščečimi napisi te čakajo v trgovini.

V Polo Ralph Lauren spletni trgovini pester izbor dodatkov

Klasični enobarvni šali z logotipom igralca pola so obvezen dodatek elegantne zimske oprave, ki gredo odlično skupaj s pletenimi rokavicami. Tudi za preživljanje časa doma ti Polo Ralph Lauren ponuja široko izbiro, od kompletov pižam za moške do spalnih srajc za ženske. Če si boš želel še nadgraditi svojo zbirko izdelkov Polo Ralph Laurena, pa na Zalandu najdeš še njihove čevlje in denarnice, od majhnih usnjenih pa do večjih, bolj vsestranskih modelov. Polo Ralph Lauren ni zastonj ikona modnega sveta, v njihovih oblačilih se boš počutil udobno in samozavestno, saj veš, da imaš na sebi pravi dizajnerski presežek.