Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 150

Spremljaj znamke, ki so ti všeč

Najprej ti bomo prikazali več teh izdelkov, vključno z novimi izdelki in kolekcijami.

Bally - ko kakovost govori sama zase

Že več kot 160 let švicarska prestižna modna znamka Bally slovi po čudovitih usnjenih čevljih in usnjenih modnih dodatkih. Če k temu dodamo še pestro kolekcijo oblačil za vse priložnosti, je jasno, zakaj si ta znamka zasluži, da si jo ogledaš. Te zanima le vrhunska kakovost? Izberi Bally.

Ponaša se z izjemno dediščino čevljarske obrti. Svoje kupce že desetletja razvaja z izjemnimi modeli čevljev, ki so nadvse estetski in modni. V sebi skrivajo brezčasno tradicijo, ki je zagotovilo vrhunske kakovosti. Izdelki znamke Bally si drznejo biti drugačni, navdihujeta jih sodobna arhitektura in umetnost. Zanje so značilne čiste linije in prepozaven videz. Če vidiš kombinacijo temno modre, bele in rdeče, ti ta sporoča, da gre za njihov izdelek.

Spletna trgovina Bally za najzahtevnejše kupce

Na Zalandu smo ponosni, da ti lahko ponudimo tudi oblačila znamke Bally. Pobrskaj tako med športnimi oblačili kot med hlačami in pleteninami. Izdelki se med seboj odlično dopolnjujejo, če pa jim zraven dodaš še kakšega izmed modnih dodatkov, bo tvoj videz resnično kot iz škatlice. Vabimo te, da preveriš ponudbo različnih modelov torb. Iščeš morda takšno za čez ramo, okoli pasu ali večjo, nakupovalno torbo? Bally ponuja različne barve in sloge. Če iščeš ideje za izjemno darilo, pa pobrskaj po ponudbi pasov, rut in denarnic. Seveda lahko s temi izdelki razvajaš tudi sebe.

V spletni trgovini so na voljo tako izdelki elegantno-poslovne linije kot takšni izdelki, ki jih lahko nosiš v prostem času. Med njimi ti priporočamo superge v klasičnih barvah, kot so črna, temno modra ali bela. Možnosti za kombiniranje z oblačili je praktično neskončno, saj zaradi barve in sloga sodijo tako k športni opremi kot k hlačam in puloverju.

Tradicija, ki traja

Bally poskrbi zate tudi v hladnejših dneh. Gležnarji, šal, morda kapa, vse z napisom te uveljavljene modne znamke. Tvoj videz ne more biti bolj moderen in privlačen.