Katalog

Najbolj priljubljeni filtri
Število izdelkov: 48

MSGM, polna barvitosti in energije

Italijanska blagovna znamka MSGM, je svojo razvojno pot začela z združevanjem kulturne dediščine in sodobnih, modnih pogledov na svet. V svojem nadaljnjem ustvarjalnem razvoju pa so se lotili dizajniranja različnih stilov oblačil, vse od uličnega stila do klasičnih kolekcij.

Danes MSGM zagovarja sodobnost, barvitost in »čaščenje« telesa. Blagovna znamka je postala akronim italijanskega ekstravagantnega stila. Polna je energije, pozitivnosti in inspiracije.

Mešanje barv in stilov ter posebna orientacija na podrobnosti je tisto, po čemer se odlikujejo. Poudarek je tudi na športni eleganci in na samozavesti, pogumu, da si v središču pozornosti, kamorkoli stopiš.

Bogata izbira očal in obutve MSGN v spletni trgovini

V spletni trgovini Zalando najdeš bogato izbiro izdelkov za otroke, moške in ženske. Bogata je izbira superg in gležnarjev, med katerimi so tudi unisex, tako da si s partnerjem lahko kupita iste.

Z odštekanimi sončnimi očali, ki se od drugih razlikujejo tako po obliki kot po barvi stekel, boš vedno v središču pozornosti. Modra stekla? Fluorescentni okviri? Ni problema, MSGM poskrbi za vse modne vzorce in sledi najnovejšim trendom!

Tudi torbice so zanimiva kombinacija klasičnih oblik in vpadljivih barv in vzorcev. Izbiraš lahko med večjimi športnimi torbami za nakupovanje ali za športno opremo ter majhnimi, elegantnimi, ki se lepo podajo k klasičnim oblekam.

Šik MSGM športna oprema

Če si športnica boš uživala v izbiri ženske športne opreme. Pajkice v svetlečih barvah, različne kombinacije ujemajočih barv in visoki pas, ki lepo poudari žensko silhueto, so le nekatere od značilnostih teh šik pajkic.

Pajkice lahko kombiniraš z ujemajočimi topi ali kratkimi majicami z dolgimi rokavi. Vse so seveda narejene v hitro sušečem materialu, ki diha in zagotavlja udobje pri gibanju.

Za moške je na voljo športna oprema v klasičnih temnejših barvah. Če pa si rad oblečen po najnovejših trendih, pa izberi takšen športni pulover ali hlače, ki mojstrsko kombinira vzorce in barve. Ne moreš zgrešiti! Vsi pogledi bodo usmerjeni vate!